Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a csendes, introevrtált férfiak, hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedtem, csak ilyen férfiakkal tettem, magam is komolyabb, introvertált típus vagyok, nem érezném jól magam egy extrovertált, energikus egyén mellett, akinek állandó igénye van a nagy társaságra.

Rettenetesen meglepett, amikor helyes, tanult, értelmes fiatal (33) férfitől hallottam, hogy 6-8 éve nem volt senkije a fenti tulajdonságok miatt.

Ilyen kevés nő keresne hasonló férfit?

2018. febr. 15. 18:11
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
*introvertált
2018. febr. 15. 18:12
 2/32 Gál Zoé ***** válasza:
93%
Gondolom ha 10 év alatt senkinek sem kellettek, akkor abből azt a teljesen megalapozatlan következtetést vonják le, hogy most sem kellenek senkinek.
2018. febr. 15. 18:14
 3/32 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

Legtöbbször engem például a megismerésig sem enged közel magához bármelyik lány. Pedig amikor valaki mégis, nagyon odaadónak, áldozatkésznek, törődőnek, és mélységgel bíró személynek fedezett fel.

2018. febr. 15. 18:15
 4/32 anonim ***** válasza:
68%
Azért ez ebben a formában szerintem nem igaz. Van olyan az ismertségi körömben akire ráillenek az általad leírtak, mégis számomra úgy tűnik nem a “megfelelő” nők nyitnak felé. Aki közeledik elutasítást kap tőle, kiforrott elképzelése van arra milyen nőt akar magának, és csak ezt veszi számba. Egyszerűbb ráfognia, hogy azért nincs párja mert introvertált, mégis a valóság az, hogy válogatós.
2018. febr. 15. 18:20
 5/32 anonim ***** válasza:
Miből gondolod, hogy emiatt nem volt senkijük évek óta? Az is lehet, hogy azért, mert nem akartak. Vannak olyan introvertáltak is, akik senkivel sem érzik jól magukat, nem csak a nagy társaságot kerülik.
2018. febr. 15. 18:34
 6/32 anonim ***** válasza:

Igen.

Mindig az van, hogy megismerek egy lányt, de kiderül, hogy csak barátkozni akar.

Pedig én is azt gondoltam, hogy hasonló a hasonlót vonzza, de ettől függetlenül mindenféle lánnyal ismerkedtem már.

Persze, nem mondom biztosan, hogy ez az oka.

2018. febr. 15. 18:35
 7/32 anonim ***** válasza:
83%

Volt az évfolyamunkon egy csendes, nagyon introvertált fiú. Nekem is és vagy három másik lánynak tetszett.

Aztán ő összejött, összeházasodott egy tipikusan szép, népszerű lánnyal, aki kicsinálta, azóta el is váltak...

2018. febr. 15. 18:42
 8/32 anonim ***** válasza:
30%
Igen, sajna nem igazán kellek én sem senkinek 35 évesen, mert totál introvertált vagyok. Változott a világ egy ideje, és aki csendes, annak nem áll jól a szénája ilyen téren:(, mert inkább az aktív, hangos személyek a kelendőek.
2018. febr. 15. 18:44
 9/32 anonim ***** válasza:
35%
Mert aki introvertált, az nem egy nagypofájú, ki ha nem én, gyökér, egoista férfi, emiatt nem figyelnek fel ránk a nők.
2018. febr. 15. 18:50
 10/32 anonim ***** válasza:
85%
Mert ilyen tulajdonságokkal férfiként 0 visszajelzést kapnak, vagyis leginkább észre sem veszik őket. A kérdés inkább az, miért gondolnák másképp?
2018. febr. 15. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!