Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik a csendes, introevrtált férfiak, hogy nem kellenek senkinek?

Figyelt kérdés

Amikor ismerkedtem, csak ilyen férfiakkal tettem, magam is komolyabb, introvertált típus vagyok, nem érezném jól magam egy extrovertált, energikus egyén mellett, akinek állandó igénye van a nagy társaságra.

Rettenetesen meglepett, amikor helyes, tanult, értelmes fiatal (33) férfitől hallottam, hogy 6-8 éve nem volt senkije a fenti tulajdonságok miatt.

Ilyen kevés nő keresne hasonló férfit?

2018. febr. 15. 18:11
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
59%

És mi alapján döntöd el, hogy sheggfej, ha esélyt sem adsz neki, mert már a köszönésnél elbukik a dolog?

Hidd el - bár nőként ezt nehéz megérteni - a tizedik visszautasítás bizony le tudja építeni negatívba az emberek önképét.

Írta itt valaki, hogy nem keltette még fel életében sokak figyelmét, csak tíz srác próbálkozott be nála.

Nekem életemben kétszer volt valamiféle enyhe pozitív visszaigazolás a külsőmről az ellenkező nemtől.

És még csak elállófülű, kiugró fogú, durva arccsontú, vagy bármilyen más szempontból előnytelen külsejű (alacsony, elhízott) sem vagyok.

Tehát ezt éli meg egy átlagos külsejű férfi, nem rondácska.

Nőként egy teljesen más világot élsz meg, ne is próbálj úgy tenni, mintha értenéd.

Jellemző, van egy ismerősöm, egy negyvenfelé közeledő agglegény, aki összejött egy nagymamával(!). Nem a befőttfőzős, aranyos nagyira gondolok, hanem korban, és státuszban (nem csak gyereke, de unokája is van már), így szerecsétlen ember le is mondhat arról, hogy valaha apa legyen. Egy nőnek, a legabszurdabb helyzetben is _van lehetősége_ saját magát kategóriákkal túlnövő párt fogni.

Egy nő mindig megteheti, hogy olyan kapcsolatba lépjen, ami szemmel láthatóan nem az ő súlycsoportja, jobban hozzáillő lány is volna már első látványra is a választottnak - de egy férfi vagy beéri az önmagához egyébként mondjuk illő lánynál akár jóval kevesebbel is (és emiatt a lejjebb lévő nők is érvényesülnek könnyen párkeresésben, probléma nélkül, a saját kategóriájuk felett), vagy negyvenéves koráig egyedül marad.

Olyan nincs, nem is lesz, hogy például egy viszonylag tolerálható, kellemes külsejű nő egy elhízott, és több szempontból kifogásolható férfi kegyeit keresse, mert nem akar egyedül lenni.

Egy nő válogathat. A maga osztálya felett is - emiatt -, egy férfi ehhez kénytelen illeszkedni.

2018. febr. 15. 21:18
 22/32 anonim ***** válasza:
78%

#20: Ismételgesd az álomvilágba illő közhelyeid, attól még nem lesznek igazak.

Tök jó, hogy bemásoltál egy kérdést! Ez most minden introvertáltat meggyőzött. Holnaptól széttépik őket a nők...

Milyen vergődésről beszélsz ember? Ha leírja egy introvertált, hogy nem sikeres a társkeresésben, akkor ő gyökér meg tuti féltékeny? Ebben az égvilágon semmi logika nincs. Főleg, hogy én pl. már nem igazán vagyok introvertált, csak voltam. És lám, azóta nincs problémám a társkereséssel.

2018. febr. 15. 21:19
 23/32 anonim ***** válasza:
68%

Véletlenül pont néhány kérdéssel feljebb megkérdezi valaki, hogy hogyan törjön be egy introvertált srácot, a mindenit, micsoda véletlen. *csettint*

Túlságosan átlátszó, főleg hogy nagy ritkán szoktak feltenni a fentebbihez hasonló kérdéseket.

2018. febr. 15. 21:20
 24/32 anonim ***** válasza:
11%
Menthetetlenek vagytok :D vergődjetek csak
2018. febr. 15. 21:30
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

Én szeretném az ilyen férfit. Mivel mint nő én is introvertált vagyok inkább,mint extro.

Viszont mivel én is ilyen vagyok így én biztosan nem kezdeményezek,na már a hozzám hasonló férfi még ha tetszem is neki és ő is nekem szintén nem fog lépni semmit,max annyit,hogy bemutatkozik és azt gondolja ő megtette a részét és én nem érdeklődök szóval biztosan nem érdeklem.

A probléma adott,hogy bár kellenének sok nőnek az ilyen férfiak is,de ezek a férfiak nem kezdeményeznek,ők várják esetleg a kezdeményezést így max olyan nővel kerülnek össze aki meg exrtrovertált ,hiszen nagyrészt ők mernek kezdeményezni,az meg ugye sose alakul jól amikor két ennyire eltérő személyiség összekerül.

2018. febr. 15. 21:30
 26/32 anonim ***** válasza:
59%
#24: Ha valaki mást mond, mint te, akkor vergődik? :D Taps.
2018. febr. 15. 21:33
 27/32 anonim ***** válasza:
76%

30 éves vagyok és még soha nem volt barátnőm.

Pedig jól öltözök, diplomás vagyok és ehhez mérten jól keresek 600k. Mindig odafigyelek arra, hogy ápol legyek ha társaságba megyek. Nem igazán vannak olyan hobbiaim,

ahol sok nő megfordulna,... fent vagyok egy két társkeresőn igaz már rá untam de meg tartom azért mert sosem lehet tudni.

Már egy jó ideje rendszeresen járok klubokba, de komolyan még az is nagy teljesítmény ha beszélünk néhány szót. Nem hogy még táncoljunk, vagy úgy komolyan elkezdjünk ismerkedni.

Ahogy másokat figyelek mindenikek, jobban megy az ilyesmi, tehát nem a hellyel van gond és nem is a külsőmmel.

Már rengeteg ismerősömet végig kérdeztem, hogy szerintük mi lehet a gond.

Van aki nem hiszi el, hogy annyi nőből egy sem akar táncolni, sem.

Alkalmanként előfordul, hogy 20 nőhöz is odamegyek.

Nem az a fő cél, hogy miden áron barátnővel menjek haza.... de ha helyben lötyögök magamban a zenére és iszok azzal még nem jutok előre,és ha sikert akarok akkor próbálkoznom is kell. De komolyan a lottón játszva is nagyobb sikerem van ott azért ha telitalálat nincs is azért egy két csekély vagy egy nagyobb ősszeg (pl. egy fizetésnyi) azért összejön ennyi próbálkozásból. Amúgy sokkal kevesebb szelvény tettem fel életemben mint ahány nőnél eddig kezdeményeztem legalább egy táncot vagy beszélgetést.

Ez lassan úgy érzem tönkre teszi az életem,lassan kezdhetek dilibogyókat szedni, mert már semmire másra nem tudok koncentrálni, csak arra, hogy mi lehet az oka ennek a nagy mértékű elutasításnak, holott csak sima beszélgetésről vagy táncról van szó, amit más nézzen ki akárhogy, könnyedén meg kap, és semmi bűvésztrükköt nem tesz érte. csak odamegy, és kész és jön a siker.

2018. febr. 15. 21:50
 28/32 anonim ***** válasza:

"A probléma adott,hogy bár kellenének sok nőnek az ilyen férfiak is,de ezek a férfiak nem kezdeményeznek"

Mert ez személyiségre jellemő jegy, nemtől függetlenül. Ha a nők kb. személyiségtől függetlenül a férfiaktól várják a kezdeményezést, az nem a férfiak hibája.

2018. febr. 15. 22:30
 29/32 anonim ***** válasza:
75%
Ez nem hit kérdése, hanem tapasztalat. Főleg a huszonéves korosztályban jellemző, hogy szinte nulla az érdeklődés az ilyen pasik iránt. 30-on túl egy kicsit változik a helyzet, mert néhány nő rájön arra (a sokadik csalódás után), hogy egy introvertált férfi is lehet értékes társ, de kapkodni akkor sem fognak érte. A kérdésben szereplő 33 éves férfi esete tehát egyáltalán nem kirívó.
2018. febr. 16. 00:22
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
Az introveltált nők ugyanúgy nem kellenek....
2018. febr. 16. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!