Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek! Mi a visszautasítások...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Mi a visszautasítások leggyakoribb oka?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi szerintem, azt gondolja, hogy ha nem kell egy nőnek, akkor tuti, hogy a külseje miatt lett visszautasítva. Ez valóban agy van? Pont a mai világban hallani a legtöbbet a nőktől, hogy nem számít a külső... Ennek ellenére a férfiak nagy része csak a külsejével foglalkozik a belső tulajdonságokkal pedig nem, holott azt is kellene fejleszteni biztosan...
2018. febr. 15. 14:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Egyébként aki ismeri a párkapcsolatot az tudja:

A külső megfog, a belső megtart.

Tökmindegy mit hogy magyaráztok egyébként és miben hisztek. A külső csak addig számít amíg fel nem csípitek a kiszemeltet. De aki a mellét veri hogy "csak ez számít" az tulajdonképpen miről beszél? A felcsípésről vagy a párkapcsolatról? Mert akkor nem egyről beszélünk. Igen párkapcsolathoz kell a több. De sokan nem akarnak kevesebbet, ezért beszélnek a "több"-ről. Teljesen mindegy ki hiszi ezt el, vagy sem, mert ez is bizonyítja mennyire nem érthetjük egymást, mert mások az igények.

De aki azt hiszi a párkapcsolatban is elég a jó külső, az tulajdonképpen azt mondja, sosem volt párkapcsolatban. És ezt mindenki tudja, aki olvassa, hogy fals amit a tudatlan képzelete állít. Mert mi tapasztaljuk, ő viszont még nem tapasztalta. Mégis harciasabb...

Olyan ez mint a bölcs, aki már nyugodt, mert tudja. Aki nem tudja az heves és görcsös. :)

Szóval ez egy természetes folyamat.

2018. febr. 15. 16:44
 12/15 anonim ***** válasza:
Voltak olyanok, akik külsőre tetszettek, de megbízhatatlannak tartottam őket, tudtam, hogy hűtlen típusok. Voltak akiket igénytelennek láttam, azért utasítottam el. Volt olyan, akit magamnál sokkal jobbnak éreztem, és nem éreztem magam elégnek hozzá. Voltak olyanok, akiknek túl nagy volt az arcuk, ez engem taszít. Sorolhatnám még, nincs leggyakoribb ok.
2018. febr. 15. 16:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Általában a külső miatt utasítottam vissza férfiakat, mert nem tetszettek, nem vonzódtam hozzájuk. Kb két esetben történt olyan, hogy valakit a jelleme miatt utasítottam el. Azoknak meg is mondtam, hogy emberileg nullák.
2018. febr. 15. 17:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerem, akkor általában a külső a baj, vagy a stílus/helyzet (vannak olyan helyek és helyzetek, ahol mindenkit visszautasítok). Ha ismerem, lehet a belső is vagy bármilyen szakadék vagy összeférhetetlenség miatt kettőnk között.
2018. febr. 15. 17:51
 15/15 Sunshinedoll ***** válasza:
44%
Nálam nem a külső miatt, hanem a viselkedés miatt. Sok pasinak semmi humora, semmi kommunikációs készsége nincsen, vagy egyszerűen bunkó vagy egy balf-sz, életképtelen, elkényeztetett, nem egyenes, vagy mind egyszerre.
2018. febr. 15. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!