Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő megérzi, ha egy férfinek tetszik, de nincs elég önbizalma a kezdeményezéshez?
15-ös vagyok.
Nekem is tetszett már meg intorvertált pasi, de meg kell, hogy mondjam, azóta ia találgatás számomra, hogy tetsztettem-e neki.. :) Komolyan nem tudtam hónapokig sem eldönteni nála, mert hol így, hol úgy éreztem.
Pl :a zavara oka az az, hogy nem ismer kell sziten, és azért volt zavarba mikor ketten voltunk, vagy mert tetszettem neki? Amikor viccelni próbáltam és visszakérdeztem azért fagyott le és nézett, mert tetszettem neki, vagy mert hülyének nézett a kérdéesm miatt? Vagy amikor ő kérdezett totál hüyleséget egy szituban ( tényleg röhejes, nem írom le) és csak néztem, hogy mi van, amjd mondtam rá valamit, amire faarccal ült, az amiatt a zvar miatt volt, mert intorvertált és nem ismert még túl közelről, vagy a zavar oka az volt, hgy tetszettem neki?
ELég nehéz tud azért lenni egyértlemű következtetést levonni egy introvertáltnál, pedig én imádom a testbeszédet is. :)
2 gond van azza, amit te írtál:
-Ha tetszik egy lány, "volt, hogy picit céloztam is rá, hogy tetszik (ha elgondolkodott azon, amit mondtam)"- ez nagyon nem elég. A "picitcéloztam is rá" - "Meg ha elgondolkdoott rajta". ez kb felér a semmivel.
Bókolj neki egyértelműen, hogy mint nő, észreveszed. Ebben még nincs semmi.
- a másik meg hogy a lány is tud zavarban lenni ám... Nem feltétlenül fog bátorítani. Mármint, ilyen csekély jeleknél pláne esélytelen, hogy bátorítson.
Bátorítjuk is, kb hasonló degenerált jelekkel... :)
Gondold el, ha mindketten félősek és zavarban lesznek.
Mindkettő csak találgat. Én is azt hiszem, hogy csak simán szerencsétlen és minden interakciónál lefagy akit kevésbé ismer, ő meg talán azt, hogy én mindenkivel kedves vagyok és mosolygós ( ami igaz is), biztos csak barátkozok.
Nem mondhtaom azt minden férfire, hogy biztos csak félős, azért nem lép, ha szépen mosolygok és nézek rá..
Egyébként eddig pont azt írtad, hogy bátorított téged a viselkedésével... Amiért nem mersz konkrétabb lenni, az az, hogy félsz. A lánytól se várj ennél többet, azt írtad, küldte a jeleket.
Ha nem vagy biztos benne, jelenleg miképp áll hozzád, akkor ki kell deríteni a reakcióiból. Ha tényleg soha nem bátorít, nem ad jeleket, akkor hagyd, mert már a hajó elment, és az is lehet, hogy nem véletlenül nem bátorít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!