Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő megérzi, ha egy férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő megérzi, ha egy férfinek tetszik, de nincs elég önbizalma a kezdeményezéshez?

Figyelt kérdés

2018. febr. 14. 17:10
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Az alapján, amit írsz, nekem pont úgy jön le, hogy a lány már elvesztette az érdeklődést. Valószínűleg várta, hogy majd lépsz, adta a jeleket, te meg le se tojtad. Elkönyvelte, hogy neked mégse jön be, és nem foglalkozik veled.

Ez a késő bánat esete.

2018. febr. 16. 07:59
 12/29 anonim ***** válasza:
42%
Ha nekem annyira nagyon tetszene a csaj, akkor kezdeményeznék, nem várnék, hogy rászálljon másik faszi. Valószínűleg nem érdekled eléggé, vagy jobb hal van a hálójában. Igazából nem minden ilyen egyszerű. Úgyis jön valaki, akinek csak te kellesz és nem neked kell kezdeméynezni, mert az a srác majd úgysem fogja engedni hogy már lecsapjon a kezéről! :)
2018. febr. 16. 08:03
 13/29 anonim ***** válasza:
0%
Igen,megérzik. Ha sok lóvéd van, azt meg kiszagolják 😆
2018. febr. 16. 08:15
 14/29 A kérdező kommentje:
Én tetszenék neki, csak a fenti kérdésben megfogalmazott probléma az akadály. Úgy nehéz tetszeni bárkinek is, ha nincs önbizalma az embernek. Nyilván ő is szerethetne viszont. A közelében nem valószínű, hogy van jobban hozzá illő pasi.
2018. febr. 16. 08:18
 15/29 anonim ***** válasza:

"de párszor beszéltünk, nagyon látszott rajta, hogy tetszem neki"

Miből veszitek ezt észre amúgy? Mert fordított esetben az iylen kérdésnél ti férfiak is aztí rjátok, hogy nem tűnik nektek fel... Erre itt is írod, és sokszor olvasoma válaszokban ezt, hoyg akkor mégis.. ;)

Komolyan érdekel, mik azok, amiből úgy érzeted, tetszel a láynnak? (Hondolom sokat mosolygott, szemkontaktust keresett, esetleg picitt hosszabban nézett olykor, közeledben volt, más valami?)

A kérdéshez meg 2 dolog:

- "Én tetszenék neki, csak a fenti kérdésben megfogalmazott probléma az akadály."

Ha tetszel neki-ahogy írod-, akkor elvileg nincs ilyen akadály, hogy ne merj kezdeményezni. Hiszen eztí rod, tudod, hogy tetszel neki..

- A másik, hogy azt írod, hosszú kapcsolata van.. Nem biztos, hogy ő fog egyértelműen kezdeméynezni a akpcsolata mellett. Sőt, ha tetszel is neki és ki is lépne, ennél kicsit jobban meg kellene emberelni amgad, hogy lássa, nem közömbös neked.

Másérszt a sztorit olvasva ha egy ideje már nem ad neked flört jeleket, tényleg valószínűleg már elveszthette az érdeklődését irántad. Pláne, ha ezeket ő tényleg igyekezett kimutatni, és nálad ezek akkor süket fülekre találtak. Persze, hoyg azt gondolta, hogy ennek nincs értelme. Ráadásul ezek után hüyle is lenne megint próbálkozni nálad ilyenekkel.

2018. febr. 16. 08:34
 16/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, 15, azelőtt sem sokszor próbálkozott ezzel, azóta nem, de azóta is látom rajta sokszor, hogy tetszem neki. Általában a tekinteten egyértelműen látszik a nőknél, ez nem bonyolult. Ahogy rám néz, megnéz, hosszabban néz, észrevesz, messziről néz. Ahogy egyszer írta valaki, csak egy autista vagy egy kisgyerek nem veszi ezt észre. Nem valószínű, hogy ismer olyat, aki jobban illene hozzá, a pasija sem lehet ilyen, különben nem viselkedne így velem.
2018. febr. 16. 08:46
 17/29 anonim ***** válasza:

Én is köszi, hogy leírtad. (Igazából én is így tapasztalom, hogy ezt a férfiak is észreveszik, akkor is, ha sokan írják, hoyg nem. Lásd te példád is. :) )

A férfiak sem véletlenül szoktak kezdeményezni, nagyon is felfogják ők az apró jeleket (ha nem is egyből, az 1-t, a ygengébbek a 3.4-nél azért kapcsolnak. De sokan már egy pillantás+mosolytól is.

Ez alapján szerintem is tetszel neki, én is hasonlókat produkálok ilyenkor.

Én annyi tippet adnék, hogy akkor flörtölgess vele, tászadozzatok. Ajtóstul nem érdemes berontani a házba, ha kapcsolata van, de a reakciókból egyrészt soakt le lehet szűrni, másrészt a játékos flörtök sokszor jobban felpiszkálják a fantáziát és elhinted a kis agyában, hogy hello itt vagy, mintha nyíltan nyomulnál. ( Ez sztem férfiaknál is így van).

Aztán ha ez megy, lehet feljebb kapcsolni is majd.

2018. febr. 16. 08:59
 18/29 anonim ***** válasza:

* flörtölgess vele, játszadozzatok

Jézus, bocs az elgépelésekért, de sietnem kell.. :D

2018. febr. 16. 09:00
 19/29 anonim ***** válasza:

Miért nincs önbizalmad?

Netán a külsőddel van valami probléma?

Nem szoktál kapni bátorítást senkitől? Vagy belsőleg nincs minden rendben veled?

Ne izgulj annyira szerintem, nem baj ha nem vagy mindig határozott, sok nőnek bejön ha valaki udvarias, nem rámenős. Én is kifejezetten utálom ha valaki tolakodó és beképzelt, nagymenő.

Ha tetszel neki, akkor nem értem mi a gond, ő majd így fogad el téged amilyen vagy. Így is fogsz neki kelleni.

Szerintem lépned kellene,lehet arra vár a lány, azért nem hagyja ott addig a jelenlegi pasiját (bár így egy kicsit necces, hogy foglalt, ez nem pozitívum).

Ha mégsem jön össze, akkor se csüggedj, emiatt nehogy kevesebb önbizalmad legyen. Majd más megszeret, meglátja az értékeid a jövőben. Ő nem látta meg ezeket. Mindenkit szerethet valaki, olyan nincs hogy valaki senkinek sem kell...

2018. febr. 16. 17:07
 20/29 A kérdező kommentje:
Sosem volt önbizalmam, szerintem ez genetika, ill. gyerekkori dolog. Félénk, introvertált vagyok, nagyon hallgatag. Mindig jó voltam több dologban, a külsőm is nagyon jó. (Ezért is tetszem neki nyilván, hisz alig ismer.)
2018. febr. 16. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!