Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha valaki tetszik nektek akkor miért nem kezdeményeztek?
Önbizalomhiány ez tény és/vagy téves önkép illetve az ebből fakadő kudarcélmény (ha volt valós alapja, ha nem akkor is). Sok fiatal (feltételezem a fiús felhívásból) nem képes felfogni azt, hogy nem minden lány csak IS a külső alapján dönt, megannyi lány/nő ismerősömmel átbeszéltük ezt a dolgot és meglepően sokuk azt találta mondani, hogy ha jó a dumája és/vagy laza/humoros az illető srác akkor van esélye nála. (elcsépelt: kisugárzás?) :) (Te is így vagy ezzel?)
Ez hatványozottan igaz, ha tényleg szép/helyes vagy, na akkor 'osztán el is vágják a dolgot, hogy ez már esélytelen is és nem próbálkoznak nálad. :)
Én is ilyen voltam (NAGYON) sokáig, szó se róla, nem vagyok külsőre megnyerő (szerintem), van önkritikám, el tudom helyezni magamat, de ha tényleg jó/megnyerő/akár humoros a kommunikációm, akkor why not? :))
39F
Én sem merek.
Itt is azt kapom, hogy "jobb is ha nem sikerül".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!