Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak mekkora részének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mekkora részének lesz olyan párja, aki nem is tetszik neki, csak megalkuszik, mert kifut az időből?

Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 00:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha most itt arra gondolsz, hogy mennyire jellemző az, hogy a kevésbé sikeres 35 feletti nőkkel csak azért alakítson ki kapcsolatot (mondjuk 45-50 évesen), mert már minden mindegy, csak család legyen, akkor a válaszom az, hogy nem sokan.

Sem férfiként sem nőként nem vagyunk már annyira egymásra utalva, hogy egy számunkra nem szimpatikus emberrel összekössük az életünket.

2018. febr. 12. 11:12
 12/15 A kérdező kommentje:

Én igazából arra gondoltam, hogy vajon mennyire jellemző az, hogy egy férfinek végül olyan nő "jut" (akár azért, mert nem tanult meg eléggé csajozni/ismerkedni, akár azért, mert olyan korba lép, ahol a nők nagyrésze már foglalt), aki neki nem vonzó, és kompromisszumnak érzi.

A szerencsés eset ugye az, amikor valaki meghódítja az általa kiválasztott nőt, és vele alapít családot. De nyilván ez nem jut ki mindenkinek, mert sok nő tetszik rengeteg férfinak, mások meg esetleg nagyon kevésnek.

2018. febr. 13. 17:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ez szerintem ma már egyáltalán nem jellemző. Egy rossz kapcsolat rosszabb a magánynál is. Ráadásul a csajozásban sikertelen férfiak 40 éves korukra már bőven kialakították a saját életüket. Sokan szerettek volna családot, de mivel nem jött össze, így lemondtak róla. A 40-es nőknek már nem javasolt a szülés, fiatalabbat pedig az óriási verseny miatt nem fognak találni (hiszen eddig is sikertelenek voltak).

Tehát a család kilőve, innentől pedig a kérdés az, hogy mi mást tud adni egy 40-es nő (akit nem is igazán tart vonzónak) társként, amiért a férfinak megéri felrúgni a saját megszokott életét?

- Mellette van? A férfi már megszokta az egyedüllétet és mivel nem is igazán vonzódik a nőhöz, ezért ez inkább zavaró

- Háztartás elvezetése? Ma már egy férfi is kényelmesen meg tudja csinálni munka mellett is.

- Szex? mivel nem igazán tartja vonzónak, ez sem jó érv. Ráadásul rengeteg elvált 40-es anyuka van, aki nem is szeretne többet egy egyszerű szexkapcsolatnál, így ők erre ideálisabbak (és akkor még a fizetős nőket meg sem említettem).

Nincs az a komoly érv, ami miatt egy egészséges férfi belemenjen egy ilyen kapcsolatba. Persze van néhány kapcsolatfüggő, de nem sok.

2018. febr. 14. 10:36
 14/15 A kérdező kommentje:
Én mindenképp szeretnék családot. Lehetőleg harminc éves korom körülig szeretném erre megtalálni a partnert...
2018. febr. 14. 21:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Ez az ideális. 30 felett már sokkal nehezebb dolgod lesz (már ha a saját korosztályodban keresgélsz). 30 éves korukra azok a nők, akik a klasszikus értelemben vett családot szeretnének, már rég komoly kapcsolatban vannak, sőt sok esetben már anyukák. A szinglik közül néhányan vannak, akiknek valamiért nem jött még össze (őket érdemes keresni), viszont a többség vagy nem szeretne elköteleződni, vagy irreálisan túlértékeli a saját helyzetét a "társkeresési piacon" és ezért van egyedül.
2018. febr. 15. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!