Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban olyan nagy elvárás, hogy egy férfi ne dohányozzon és ne igyon?
Amennyiben én sem teszem.
Sokszor olvasom itt, hogy a pároknál alap közös hétvégi program a kocsmázás, és havi 20-30 ezer stabilan elmegy erre.
Nem mondom, hogy nincsenek hangulatos helyek, ahová nem lehet beülni és meginni valamit (nem feltétlenül alkhololt), mi is jártunk kamaszként (16-19 évesen) barátokkal összeülni, de nem emlékszem, hogy bármelyikünk is valaha részeg lett volna, nem ezért mentünk.
De ha már program, akkor sokkal jobban érdekel az utazás, városnézés, múzeumok, képtárak, nagyon értékeltem pl, amikor egyszer egy régi angol könyvesboltba mentünk, ahol antikvár könyveket lehetett csak úgy leülni olvasni.
De ugyanígy szép természeti helyek, vízpart, akármi szintén jó.
Ha már enni vagy inni, akkor se lerészegedni az első kiskocsmában, hanem mondjuk japán/indiai/thai/bármilyen egzotikus étterem.
Vagy akár színház, koncertek, szabadtéri rendezvények...
Mégse vevő ilyesmire soha senki, mert "unalmas".
(Nem szándékozom itt ismerkedni, csak a dolog oka érdekel)
L
Ezek az antialkeszek hülye agymenései
Mi mindig normálisan el tudtunk beszélgetni, nem egy pohár bortól lesz valaki ilyen. Oldottabbak ezek a beszélgetések, az tény, de mindig színvonalasak. Rég szánalmas az, ha valaki csak józanon tud normális lenni. Engem legalábbis sosem csapkodtak hátba meg sosem ordítoztak, pedig általában egy light kólával vagy narancslével figyeltem az eseményeket és kapcsolódtam be a beszélgetésbe. Mindig szakos/munkahelyi/aktuális poénok és témák mentek, nem belassulva, hanem tök normálisan.
Ti kívülről mást láttok, meg a többi hasonló is, akiknek karót dugtak a valagába.
Ez nem hülye agymenés, ez tapasztalat. Örülök, hogy a te barátaid ilyenek, az én ivós barátaim szerintem rá is játszanak, hogy végre lazulhatnak.
Nincs bennem sehol karó, én ugyanúgy nevetgélek a józan barátaimmal. Nem kell hozzá söröcskézni meg borocskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!