Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak szinte majdnem mind a szex, szexualitás miatt hívja meg a nőket és fizet a randikon?
Minden férfi más és más.Van amelyik épit erre , van amelyik nem.
Személy szerint én akkor is fizetek , ha már bemutatkozás elött tudom, hogy ebböl nem lesz semmi.
A férfiakon egy baromi erős társadalmi nyomás van, ami arra készteti őket, hogy mindig legyenek előzékenyek a nőkkel szemben, ebbe bele tartozik az is, hogy fizetsz helyette, ha együtt vagytok valahol, de emellett még sok más esetben is elvárják a férfitől, hogy állja a nő költségeit, ide tartozik az utazás, a lakhatás, a ruházkodás meg miegymás. Az a férfi, aki ezeknek nem felel meg, az el lesz könyvelve egy zsugori, skót senkiházinak, aki arra se méltatja a nőket, hogy egy szendvicset kifizessen neki, értelem szerűen ezen férfiak nők általi kendveltsége nem igazán nagy, sőt ha valahol, akkor úgy a lista alján a kockák meg a 40-es szüzek mellett.
Persze elő lehet hozakodni azzal, hogy "dehát én nőként fizetem a magam dolgait", de eddig még nem sok nővel találkoztam, aki külön felhozta volna előnyként, hogy milyen jó, hogy XY férfi nem fizeti a cuccait és neki kell állnia a saját kontójára, amit megeszik/megiszik. Egy nő eleve úgy meg el egy találkára egy férfival, hogy számít arra, hogy ha nem is teljes egészében, de a költségek nagy részét az fogja állni és amikor a férfi kijelenti, hogy ő csak a saját fogyasztását fizeti, akkor a nők csalódnak és garasos, önző személyként könyvelik el azt a férfit, akivel onnantól kezdve nem igazán akarnak majd menni sehová. És ismét elő lehet hozni azt, hogy "nekem se fizetnek a férfiak, én kifizetem a saját dolgaimat", de jó lenne felfogni, hogy egy egyszeri ellenpélda még nem fogja feloldani az általános szabályt, ami a többségre jellemző.
Ééééés most jön majd az, hogy HURR DURR NŐ VAGYOK ÉS ÉN FIZETEM A MAGAM DOLGÁT és az ehhez hasonló hozzászólások. Gyerekek, én is ismerek legalább 5 albínó embert, de ettől függetlenül az emberek nagy részének még nem lesz vörös szeme pusztán pár kivétel miatt. Arányok. Ezen van a hangsúly.
Mondjuk egy kávét, vagy egy szendvicset kifizethet, gondolom, párszáz forint nem vágja földhöz, és cserébe nem vágja el magát már rögtön az elején a férfi.
Utazást, lakhatást, nyaralást nem kell, de ezt nem is értem...
Ennél egyszerűbb és nincs benne semmi illumináti és gonosz nők és társadalmi elvárás (na jó egy kicsi). Egyszerűen az fizet, aki meghívja a másikat és a férfi szokta ezt kezdeményezni.
Gondolom ha meghívsz magadhoz is akár egy ismerőst vendégségbe aztán nem várod, hogy fizesse ki, ami fogyasztott. Akkor az nem meghívás.
#5 nem kicsi, hanem nagy, ugyan is az IS elvárás, hogy a férfi hívja el a nőt. Szóval a végeredmény mindig ugyan az.
Régen, pont ezért fizettek... vagy is vittek mamuthúst a nősténynek a férfiak, csak ez átalakult egy elvárássá az idők folyamán.
Nem, egyáltalán nem mind. Van ilyen is, de ha lehet egy jó tanácsom, kezeljétek őket is úgy, mintha udvariasságból tennék.:) Engem is volt, aki dugási szándékkal hívott meg, nem azért, hogy jó véleménnyel legyek róla, vagy mert így illik. Meg is volt sértődve, mikor nem dobtam szét magam neki.:D De magának kereste a bajt, így jár az, aki nem mondja mit akar, csak kerülgeti a forró kását. Ha az elején elmondta volna, megspórolt volna egy vacsit magának és 3 randit mindkettőnknek.
Nyugodtan legyetek szó szerintiek, lányok. Ha csak filmezni hív és ti filmezni akartok, menjetek csak filmezni. Ha vacsizni és beszélgetni hív, ne érezzétek úgy, hogy nektek azért természetben fizetni kell. Ő hívott, normális férfinél ez egy udvariassági gesztus. Ha tetszik nektek, menjetek el vele és ismerkedjetek, ha nem tetszik, akkor valóban ne legyetek ingyenélők. De szopni meg dugni nem kell egy kávéért vagy egy steakért. Sőt, még csókot adni sem feltétlenül. Az ő döntése, mibe fektet pénzt, a ti döntésetek, hogy mit adtok érte.
#6 Igen, de attól még nem lesz nagy dolog. Úgy értem az is elvárás, hogy ne mászkáljon valaki letolt gatyával és $zaros seggel az utcán, de mégis azért csak sikerül ezt teljesítenie az embereknek (jó esetben). Egy 500-1000 forintos süti + kv kombó meghívás se egy olyan irdatlan nagy, teljesíthetetlen "elvárás" szerintem. Mondom ezt férfiként.
A legtöbb elvárást nem a zsidó ufok által irányított alfacentauri szabadkőművesek kreálták, hanem természetből fakadnak. Lásd akár a nők magasság szeretete egyszerűen abból fakad, hogy a férfiak átlagosan magasabbak, mint a nők (tehát ez egy férfias tulajdonság). A kezdeményezés is onnan jön, hogy általában a férfi lépett a nő felé.
Igen irritáló, amikor már kvázi elvárás lesz belőle, de azért túlzásba ne essünk. Nem akkora nagy nyomás ez. Ha egy nő meg azon pattog, hogy nem fizeted neki a bélszínes homáros kaviár pitéjét, attól meg úgyse akar épeszű ember kapcsolatot.
Az hogy ki fizet a randin, felfogás kérdése. Nálunk szerintem elvárás, hogy a férfi fizessen. Pl a hollandoknál mindenki fizeti a magáét és kész.
De itt is, ha valami extra drága étterembe akar menni a lány és fizessek és, arra azt mondom, ne nézzen már hülyének.
A másik:
Randira mi másért hívnánk valakit, mint azért hogy szexhez jussunk vagy mert járni akarunk vele? Igen, ezért szokás lányokat randira hívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!