Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell pofátlanul rátukmáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell pofátlanul rátukmálnod magad a nőre, hogy szabadulni ne tudjon tőled? Utána már csak humorral kell megtartani.

Figyelt kérdés
Rengeteg ronda ismerősöm van, akik addig fűzik a nőt (holott a nőnek absz. nem az esete), amég az bele nem fárad az elutasításba és ad egy esélyt a pasasnak. Hiába mondja itt sok nő ezt, hogy így nem lehet, meg zaklatás. Én nem azt látom, hanem egy idő után a nő látja benne a rátermettséget, a magabiztosságot, a férfit és a humort tapasztalja, így mindig ad egy esélyt. Rengeteg ilyen ismerősöm van, aki hónapokig udvarolt és vagy 20 szor utasította el a nő. Mégis x éve együtt vannak.
2018. febr. 9. 21:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
97%

Emberek, most nem azért...

Lehet azt mondani, hogy itt minden nő hazudik, de legyen már agyatok! Gondolkozzatok már el! Ha odaállítana elétek egy csaj, akit bottal sem piszkálnátok (mindegy, hogy ez a kategória nektek a fogatlan cigányasszony vagy a kövér pattanásos kiscsaj, de valami, amire akkor sem állna fel, ha sötétben lennétek), akkor ne mondjátok már, hogy nem lenne kikúrt idegesítő, hogy folyamatosan a nyakatokba liheg és ti nem küldenétek el a büdös phicsába idővel vagy nem jelentenétek fel zaklatásért!

Mi nők ugyanígy vagyunk ezzel, csak mi még annyira sem akarunk dugni a minimálisan sem tetsző emberekkel, mint ti. Ha valakinek nem vagyok kíváncsi a pofájára, akkor nem is leszek és ezen csak ront a pattogásával. Olyan van, hogy valakit megismerek és vonzóbb lesz, mint első blikkre, de az sem erőszakkal meg nyomulva történik, hanem úgy, hogy nem tudok rá nemet mondani, mert nincs mire nemet mondani, mert csak egy egyszerű barát/ismerős, aki nem bszogat 0-24 a hülyeségeivel.

Komolyan megy fel bennem a pumpa, hogy hogy lehettek ennyire fogyatékos, ostoba, szánalmas gyökerek, hogy a logikus, evidens dolgok ellen is az a legjobb érvetek, hogy hazugság.

De ha nem hisztek nekünk, hajrá. Lehet nyomulni, lehet erőszakoskodni, csak ne tessék csodálkozni, ha valaki rettentő megalázó hangnemben küld el a végén a fhaszba jó esetben, rosszabb esetben pedig olyat fogtok ki, mint én, aki paprikasprayvel jár és ha szóval nem, pofonnal magyaráz, végső soron pedig megy a rendőrségre.

Ha ti ennyire magatok ellen cselekszetek, ne csodálkozzatok az eredményeken.

2018. febr. 10. 00:18
 22/26 anonim ***** válasza:

#19-es: "ami a németeknél volt,amikor az arabok erőszakoskodtak a helyi nőkkel és ha túl sok olyen zaklatási bejelentés lesz,nem fognak kimenni csak ha nagyon durba az ügy"

Van ennek egyéb hozadéka is.

1. Merkel tavaly annyira csekély többséget kapott, hogy csak idén tudott kormányt alakítani, és az is eléggé ingatag, most is lemondott valamilyen miniszter. A lakosság jó része tehát beintett neki.

2. Ennek nyomán, nem tudom, hallottál-e róla, elkezdték keményen, csoportosan hazatoloncolni az illegális bevándorlókat. Ez a hosszútávú megoldás többek között az említett tömeges zaklatásra is válasz. Szóval nagyon tévedsz, ha azt hiszed, azért, mert jelentős számban ott vannak, bármit megtehetnek, pusztán holmi többség adta erőfölény végett.

2018. febr. 10. 00:22
 23/26 anonim ***** válasza:

Ezeknek a srácoknak a problémáját kétféle módon lehet megoldani. Vagy az anyjuk vagy valaki által megnevelni őket, hogy viselkedjenek a társadalom "élni és élni hagyni" elveit betartva, vagy bevágni őket egy retkes börtöncellába.

Nehogymár az legyen a teendő, hogy fhaszfej aberrált senkik miatt, akik nem bírnak viselkedni, a normális embereknek kelljen még megtanulni védekezni ellenük meg disztingválni! Nehogymár ezek a retek patkány férgek uralják az emberiséget és gyártsanak új szabályokat! Arohadtmocskoskvaéletbemár.

2018. febr. 10. 00:25
 24/26 anonim ***** válasza:
27%

Kedves 21-es! Én nem mondtam,vagy ha esetleg azt vehetzed ki akkor félreírtam,hogy tűrnöd kell a zaklatást! Ahogy érzed! Ha olyan jellegűnek gondolod a zaklatást vagy a fellépését az illetőnek,cselekedj a belátásod szerint. Ha támadás ér,nyílván meg kell védeni magad.

Én csak próbáltam a másik fél nézőpontját is megfigyelni.

Lehet,hogy egy telemarketinges nem tehet róla,hogy ez a munkája.

Annyit tudok erről mondani, hogy olvastam egy lány írását, aki összejött egy fiúbal,aki nem volt az esete egyáltalán külsőleg,de ahohy egyre többet beszélgettek arra jött rá,hogy egyre szimpatikusabb neki a fiú. Aztán össze is jöttek és járnak már több éve.

Nem mondom, hogy mindenkibem van valami,de gondolom azt szetetné kérdezni a kérdező( legalábbis Én ezt kérdezném a helyében)srác,hogy ha Ő nem szép,hogyan tudná elérni, hogy jobban megismerjék olyan lányok,akiknek így elsőre nem jön be.

2018. febr. 10. 00:34
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

"Nem mondom, hogy mindenkibem van valami,de gondolom azt szetetné kérdezni a kérdező( legalábbis Én ezt kérdezném a helyében)srác,hogy ha Ő nem szép,hogyan tudná elérni, hogy jobban megismerjék olyan lányok,akiknek így elsőre nem jön be."

Fejlessze a képzelőerejét, és próbálja meg elképzelni, hogy egy olyan illető szemén keresztül látja saját magát, aki fülig szerelmes belé. Vagyis ne MÁSNAK bizonygassa, hogy az ő belső tulajdonságai mennyire vonzóak, hanem tanulja meg ő SAJÁT MAGÁT vonzó személyként ÉRZÉKELNI. Amikor erre úgy képes lesz, hogy annyira mélyen érzi, mondhatni, kérdés sem lesz önmaga számára, hogy ő mennyire vonzó, hogy ezt már szavakban sem kell megfogalmaznia, a párkeresési problémái maguktól megoldódnak.

2018. febr. 10. 00:48
 26/26 anonim ***** válasza:

Most akkor a rengeteg ismerősöd "pofátlanul tukmálta magát" vagy "hónapokig udvarolt"? Érzékeled azért, hogy ez nem ugyanaz?

Ha beleszeretsz valakibe (már ha a mostani puás világban létezik ez a fogalom), aki nem küld el a fenébe, és kitartasz mellette, egyáltalán nem kizárt, hogy "meglátja benned a férfit". Nyilván nem arra gondolok kitartás címén, hogy naponta 10x rá kell írni, hogy szia mizu, szép a szemed.

Próbáld ki, nézd meg, hogy viselkednek az emlegetett ismerősök.

2018. febr. 10. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!