Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell pofátlanul rátukmálnod magad a nőre, hogy szabadulni ne tudjon tőled? Utána már csak humorral kell megtartani.
Csak még egy kiegészítés. Én reflexből kerülöm az áruházi hostess pultokat is, ahol valami "csodás ajánlatot" akarnak rásózni az emberekre, a telefonomon tiltom a telemarketingeseket. Tudom, hogy ez a munkájuk, de nem érdekel, keressenek normális munkát, vagy csinálják ezt, de az ilyenek engem hagyjanak békén. Utálom, ha a boltban az eladó már jön, mikor még csak egy lépést tettem az ajtón befelé, hogy segíthet-e, de a kínálatot még nem is láttam, előbb szét akarok nézni, ne segítsen. Szóval nálam ez a stílus eleve nem pozitív. Lehet ezt másképp is, normálisan is. Valószínűleg a te haverjaid megtalálták a megfelelő egyensúlyt azoknál a nőknél, és nem voltak erőszakosan, zavaróan nyomulósak.
Ha neked ez nem megy, akkor ne csináld, válassz más módszert, hacsak nem akarsz rengeteg kosarat kapni.
"Utálom, ha a boltban az eladó már jön, mikor még csak egy lépést tettem az ajtón befelé, hogy segíthet-e, de a kínálatot még nem is láttam, előbb szét akarok nézni, ne segítsen."
Amíg a kínálatot még nem nézted meg.
De sok fiúnál,mivel nem úhy születtek, hogy a testi adottságok jók lennének, ezért mást tud helyette kínálni.
De a legtöbb lány vagy senki sem hajlandó megnézni a kínálatát,mert nem tetszik Neki a csomagolás.
Namármost ez egy olyan eset,mint amikor a csöbes kikerül az utcára és ha tetszik neked,ha nem ott vagy kénytelen nézni,és még ado is megy tarhálni,mert nincs választása.
Ezek ellenére egyáltalán nem értek egyet a zaklatókkal és elutasítom az ilyen jellegű zaklatásokat de a Németországban történtek után ezt a Következtetést vontam le. Még csírájában érdemes elfogtani a problémákat. Sajnos ahogy a képlet mutatja viszomt mégis akadnak olyan srácok akik nem riadnak vissza az ilyen dolgoktól.
Ezt kellene valahogy megoldani.
#17-es: ezzel mit akarsz mondani? Hogy ha tetszik, ha nem, el kell tűrni a nekünk nem tetsző bárkinek a kéretlen nyomulását?
Ami pedig a külsőt illeti: kérlek mondj már egy bármilyen konkrétan megnevezett belső tulajdonságot, amiről a felszínes ("csak a csomagolás alapján válogató") lányok lemaradnak, pedig ha tudnák, akkor biztosan sajnálnák, hogy kihagyták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!