Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell pofátlanul rátukmáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell pofátlanul rátukmálnod magad a nőre, hogy szabadulni ne tudjon tőled? Utána már csak humorral kell megtartani.

Figyelt kérdés
Rengeteg ronda ismerősöm van, akik addig fűzik a nőt (holott a nőnek absz. nem az esete), amég az bele nem fárad az elutasításba és ad egy esélyt a pasasnak. Hiába mondja itt sok nő ezt, hogy így nem lehet, meg zaklatás. Én nem azt látom, hanem egy idő után a nő látja benne a rátermettséget, a magabiztosságot, a férfit és a humort tapasztalja, így mindig ad egy esélyt. Rengeteg ilyen ismerősöm van, aki hónapokig udvarolt és vagy 20 szor utasította el a nő. Mégis x éve együtt vannak.
2018. febr. 9. 21:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
"Semmire nem mész a legbunkóbb stílusoddal ha rádáll egy ilyen." - Zaklatás esetén még mindig ott a rendőrség, vagy a rokonom a honvédségnél. Ha valaki nem érti a nemet, és nem tudom elzavarni a legbunkóbb, legutálatosabb stílusommal, akkor majd elzavarják mások erővel. Nekem mindegy, hogy csak az egója sérül vagy a testi épsége/szabadsága is...
2018. febr. 9. 23:33
 12/26 A kérdező kommentje:
Itt nem arról van szó, hogy taszít, hanem nem az eseted. Semleges. A taszítás az más.
2018. febr. 9. 23:33
 13/26 A kérdező kommentje:
A rendőrség röhög a zaklatáson (tudom, sok rendőr nyomozó ismerősöm van), amég vér nem folyik.
2018. febr. 9. 23:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, semlegesből mindig lehet pozitív, de taszítóból soha. Viszont nekem eleve ez a tukmáló stílus taszító, tehát lehet valaki semleges kezdetben, ha így viselkedik, az nem pozitív lesz, hanem taszító.
2018. febr. 9. 23:36
 15/26 anonim ***** válasza:

Csak még egy kiegészítés. Én reflexből kerülöm az áruházi hostess pultokat is, ahol valami "csodás ajánlatot" akarnak rásózni az emberekre, a telefonomon tiltom a telemarketingeseket. Tudom, hogy ez a munkájuk, de nem érdekel, keressenek normális munkát, vagy csinálják ezt, de az ilyenek engem hagyjanak békén. Utálom, ha a boltban az eladó már jön, mikor még csak egy lépést tettem az ajtón befelé, hogy segíthet-e, de a kínálatot még nem is láttam, előbb szét akarok nézni, ne segítsen. Szóval nálam ez a stílus eleve nem pozitív. Lehet ezt másképp is, normálisan is. Valószínűleg a te haverjaid megtalálták a megfelelő egyensúlyt azoknál a nőknél, és nem voltak erőszakosan, zavaróan nyomulósak.

Ha neked ez nem megy, akkor ne csináld, válassz más módszert, hacsak nem akarsz rengeteg kosarat kapni.

2018. febr. 9. 23:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Nézd, ha a rendőrség ki is röhögne, mint írtam, ott a honvédségi rokonom, nekem is ki kellett töltenem és aláírnom egy papírt mint családtag, mikor belépett, ő biztosan nem hagy szarban, ha baj történne.
2018. febr. 9. 23:45
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

"Utálom, ha a boltban az eladó már jön, mikor még csak egy lépést tettem az ajtón befelé, hogy segíthet-e, de a kínálatot még nem is láttam, előbb szét akarok nézni, ne segítsen."

Amíg a kínálatot még nem nézted meg.

De sok fiúnál,mivel nem úhy születtek, hogy a testi adottságok jók lennének, ezért mást tud helyette kínálni.

De a legtöbb lány vagy senki sem hajlandó megnézni a kínálatát,mert nem tetszik Neki a csomagolás.

Namármost ez egy olyan eset,mint amikor a csöbes kikerül az utcára és ha tetszik neked,ha nem ott vagy kénytelen nézni,és még ado is megy tarhálni,mert nincs választása.

2018. febr. 9. 23:56
 18/26 anonim ***** válasza:
78%
"A rendőrség röhög a zaklatáson (tudom, sok rendőr nyomozó ismerősöm van), amég vér nem folyik." Aham, meg mese. Próbáld csak ki okoska. Féreg.
2018. febr. 9. 23:56
 19/26 anonim ***** válasza:

Ezek ellenére egyáltalán nem értek egyet a zaklatókkal és elutasítom az ilyen jellegű zaklatásokat de a Németországban történtek után ezt a Következtetést vontam le. Még csírájában érdemes elfogtani a problémákat. Sajnos ahogy a képlet mutatja viszomt mégis akadnak olyan srácok akik nem riadnak vissza az ilyen dolgoktól.

Ezt kellene valahogy megoldani.

2018. febr. 10. 00:12
 20/26 anonim ***** válasza:

#17-es: ezzel mit akarsz mondani? Hogy ha tetszik, ha nem, el kell tűrni a nekünk nem tetsző bárkinek a kéretlen nyomulását?

Ami pedig a külsőt illeti: kérlek mondj már egy bármilyen konkrétan megnevezett belső tulajdonságot, amiről a felszínes ("csak a csomagolás alapján válogató") lányok lemaradnak, pedig ha tudnák, akkor biztosan sajnálnák, hogy kihagyták.

2018. febr. 10. 00:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!