Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell pofátlanul rátukmálnod magad a nőre, hogy szabadulni ne tudjon tőled? Utána már csak humorral kell megtartani.
Az, hogy te mit látsz az ismerőseid körében az egy porszem a világhoz képest.
Egy határozatlan p..csa a végén beadja a derekát, de egy határozott magabiztos nő, aki kijelentette egyszer hogy húzz el a büdös francba, nála biztos nem érnél célt.
Ha nagyon nyomulna egy pasi és nem fogná fel én komolyan, felpofoznám, hogy már irritál a jelenléte.
Hátha abból esetleg ért.
A nő csak akkor adja be a derekát ha alapból tetszik neki a pasi, és csak játékból tartozkodó. De ha határozottan nem akar semmit, akkor annak a csillagokat is lehozhatod, akkor se lesz semmi.
Nekem ha valaki nagyon nyomul, akkor ha nincs módom otthagyni, akkor előveszem a legbunkóbb stílusom. Volt már rá példa, pedig alapból szelíd vagyok.
Ez itt a gyik, itt meg kiegyensulyozott, intelligens nok vannak. ;)
A valo vilag nem mindig esik egybe az itten noi velemenyekkel.
Hanyszor hallottam, hogy “en nem vagyok olyan lany”, aztan valahogy megis...
En azt mondom, hogy a csajozas semmi mas csak jokor kell lenni jo helyen. Mi ferfiak is szoktunk erzelmi donteseket hozni, a nok meg meg gyakrabban.
En igy csinalom:
Megmutatod, hogy akarsz tole valamit,( sokan meg ehhez is toketlenek), s utana varsz, nem keresed, nem likeolsz, en mindig leirom, hogy nem szoktam barat-zonazni magam, s ezt tartsa tiszteletben. Utana eltunik.
mikor ujra osszefuttok, ugy kezeled mint egy barat jol elbeszelgettek, s ujra bokolsz vagy elhivod. Sose futok egy no utan, mindig eloben probalkozok, neha pofatlanul, pl meg akarom csokolni, amit nyilvan nem fog engedni. Aztan a csillag osszeallnak, szingli lesz vagy csak unalmas az elete s szeretne egy kalandot, s o kezdemenyez, s teper mint egy srac szokott.
De elhiheted, nem egy lannyal csinalom , hanem tobbel parhuzamosan.
Minden heten felbukkan valaki, akivel reg nem dumaltunk, s mar visszautasitott 20 szor, ritkan lesz belole valami. De elevezem a dolgot.
Amugy szerintem leirtad a menetet, probalkozni kell, csak ne menj at talpnyaloba, s elobb utobb osszejon a csaj, de ha tobb csajnal probalkozol, akkor nem fogsz ragyogyulni erzelmileg egyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!