Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy kell pofátlanul rátukmáln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell pofátlanul rátukmálnod magad a nőre, hogy szabadulni ne tudjon tőled? Utána már csak humorral kell megtartani.

Figyelt kérdés
Rengeteg ronda ismerősöm van, akik addig fűzik a nőt (holott a nőnek absz. nem az esete), amég az bele nem fárad az elutasításba és ad egy esélyt a pasasnak. Hiába mondja itt sok nő ezt, hogy így nem lehet, meg zaklatás. Én nem azt látom, hanem egy idő után a nő látja benne a rátermettséget, a magabiztosságot, a férfit és a humort tapasztalja, így mindig ad egy esélyt. Rengeteg ilyen ismerősöm van, aki hónapokig udvarolt és vagy 20 szor utasította el a nő. Mégis x éve együtt vannak.
2018. febr. 9. 21:20
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
87%

Az, hogy te mit látsz az ismerőseid körében az egy porszem a világhoz képest.

Egy határozatlan p..csa a végén beadja a derekát, de egy határozott magabiztos nő, aki kijelentette egyszer hogy húzz el a büdös francba, nála biztos nem érnél célt.

Ha nagyon nyomulna egy pasi és nem fogná fel én komolyan, felpofoznám, hogy már irritál a jelenléte.

Hátha abból esetleg ért.

2018. febr. 9. 21:28
 2/26 anonim ***** válasza:
83%
Hála a jó égnek, a neten le tudom tiltani az ilyen gyökereket, mielőtt még személyesen megismernének. Ha pedig személyesen lenne valaki ilyen agresszív, van rokonom a honvédségnél, esetleg a segítségét kérném...
2018. febr. 9. 21:42
 3/26 A kérdező kommentje:
De buták vagytok. Való életben nem ezt látom. Ti itt tényleg egy külön faj vagytok. :D nem vicc
2018. febr. 9. 21:43
 4/26 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg nem azonos körökben mozgunk. Te a te környezetedben ezt látod, az még nem az egész világ. Ha te csak feketéket látsz magad körül, akkor képes lennél azt hinni, hogy minden ember fekete, mert még nem láttál fehéret?
2018. febr. 9. 21:46
 5/26 anonim ***** válasza:
80%

A nő csak akkor adja be a derekát ha alapból tetszik neki a pasi, és csak játékból tartozkodó. De ha határozottan nem akar semmit, akkor annak a csillagokat is lehozhatod, akkor se lesz semmi.

Nekem ha valaki nagyon nyomul, akkor ha nincs módom otthagyni, akkor előveszem a legbunkóbb stílusom. Volt már rá példa, pedig alapból szelíd vagyok.

2018. febr. 9. 21:59
 6/26 Diavolino44 ***** válasza:
15%

Ez itt a gyik, itt meg kiegyensulyozott, intelligens nok vannak. ;)

A valo vilag nem mindig esik egybe az itten noi velemenyekkel.

Hanyszor hallottam, hogy “en nem vagyok olyan lany”, aztan valahogy megis...

En azt mondom, hogy a csajozas semmi mas csak jokor kell lenni jo helyen. Mi ferfiak is szoktunk erzelmi donteseket hozni, a nok meg meg gyakrabban.

En igy csinalom:

Megmutatod, hogy akarsz tole valamit,( sokan meg ehhez is toketlenek), s utana varsz, nem keresed, nem likeolsz, en mindig leirom, hogy nem szoktam barat-zonazni magam, s ezt tartsa tiszteletben. Utana eltunik.

mikor ujra osszefuttok, ugy kezeled mint egy barat jol elbeszelgettek, s ujra bokolsz vagy elhivod. Sose futok egy no utan, mindig eloben probalkozok, neha pofatlanul, pl meg akarom csokolni, amit nyilvan nem fog engedni. Aztan a csillag osszeallnak, szingli lesz vagy csak unalmas az elete s szeretne egy kalandot, s o kezdemenyez, s teper mint egy srac szokott.

De elhiheted, nem egy lannyal csinalom , hanem tobbel parhuzamosan.

Minden heten felbukkan valaki, akivel reg nem dumaltunk, s mar visszautasitott 20 szor, ritkan lesz belole valami. De elevezem a dolgot.

Amugy szerintem leirtad a menetet, probalkozni kell, csak ne menj at talpnyaloba, s elobb utobb osszejon a csaj, de ha tobb csajnal probalkozol, akkor nem fogsz ragyogyulni erzelmileg egyre.

2018. febr. 9. 22:13
 7/26 anonim ***** válasza:
31%
Semmire nem mész a legbunkóbb stílusoddal ha rádáll egy ilyen.
2018. febr. 9. 22:14
 8/26 anonim ***** válasza:
6%
Elnézést skacok,de Nekem az a gyanúm,hogy itt maximum 3,4 csaj adja a női válaszolók magját. Úgyhogy ebből elég bonyolult kiindulni. Még ráadásul Ők már kifinomodtak,hogy mit kell mondani,hogy húzuák a férfiak hozzászólásait minél jobnan le.
2018. febr. 9. 22:17
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért tetted föl a kérdést, mert te is be akarsz próbálkozni valakinél ezzel a "technikával"?
2018. febr. 9. 23:14
 10/26 anonim ***** válasza:
"Hanyszor hallottam, hogy “en nem vagyok olyan lany”, aztan valahogy megis... " - Mert talán aki azt mondja, hogy ő nem olyan, az talán nem ugyanaz, aki valahogy mégis? Soha nem jöttem össze olyannal, aki taszított valamiért, és ez nem is fog változni. De ez én vagyok, nem az összes nő. Vannak olyanok, mint én, meg vannak másfélék.
2018. febr. 9. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!