Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha nagyon hiányzik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nagyon hiányzik egy párkapcsolat, de egyszerűen nem találok normális férfit? Hasonló helyzetben járó NŐK, ti hogy maradtok pozitívak?

Figyelt kérdés
Csak NŐK válaszát várom.
2018. febr. 9. 17:07
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
3%
Pia, bulik, haverok. A rinyagépekre ne hallgass, ott rohadnak meg a négy fal között.
2018. febr. 9. 17:44
 12/32 anonim ***** válasza:
42%

Uhh, 20?

Akkor van még vagy 10 éved megtalálni az értelmes, normális társat. Kitartást kívánok.

2018. febr. 9. 17:54
 13/32 anonim ***** válasza:
58%

1-es OLYAN NAGY HÜLYESÉGET ÍRTÁL xd

Te aztán csak tudod.

2018. febr. 9. 17:57
 14/32 anonim ***** válasza:
68%

Tényleg bazira hasznos volt leírnod, hogy a nőkből csak az életkor és a külső megjelenés a fontos. Jár a keksz.

Barom.

2018. febr. 9. 17:58
 15/32 anonim ***** válasza:
45%

"Csak NŐK válaszát várom."

Javaslom, hogy ülj össze pár hasonló lánnyal és szomorkodjatok együtt. Panaszkodjatok, hogy normális srácot akartok és komoly kapcsolatot, de egy megfelelő férfi sem létezik kerek e bolygón. Aztán vegyetek pár macskát.

Ha normális férfit akarsz, akkor esetleg ismerd meg a férfiakat és kommunikálj is velük. Talán észre fogod venni, hogy rengeteg férfi van, aki normális és komoly kapcsolatot akar. Az egyetemen a csoporttársaim fele több éves kapcsolatban van. Az egyedülálló srácok közül egy csomóan ilyenre vágynak.

(Bocs, hogy férfiként mertem írni, csak nagyon bökte a szemem a NŐ szó. Nem nő vagy 20 évesen, hanem még bőven lány.)

2018. febr. 9. 18:03
 16/32 anonim ***** válasza:
46%
Te nem ilyet keresel.
2018. febr. 9. 18:12
 17/32 A kérdező kommentje:

#15 Mégse írhatom, hogy kislányok válaszát várom :) De tényleg kössünk bele mindenbe.

Köszönöm a válaszokat.

2018. febr. 9. 18:13
 18/32 anonim ***** válasza:
88%
Én nem normális férfit nem találtam eddig, hanem hozzám illőt, aki szabad is. Ez más. Normális azért akad, ismerek normális férfiakat, csak hozzám illőt nehéz találni. A legtöbben jóval kényelmesebbek, mint én, aki nem, és vevő lenne az én életstílusomra, az meg vagy foglalt, tehát tabu, vagy mindig mozgásban van, szóval azzal meg azért nehéz. Egyébként én megtanultam egyedül élni, szóval nem érzem, hogy hajt a tatár, meg lehet szokni ezt is, és mivel nem élek passzív életet, van, ami leköt, nincs időm még ezeken is agyalni. :-) Persze, örülnék egy társnak, akivel megoszthatom ezt a fajta életet, mert jó lenne, de most ha épp nincs, nem úgy alakul, vagy még várni kell, hát nem fogok kétségbe esni.
2018. febr. 9. 18:30
 19/32 A kérdező kommentje:
#18 Köszönöm, végre valaki megértette a kérdésem!
2018. febr. 9. 18:39
 20/32 anonim ***** válasza:
43%
Itt vagyok, de félek, hogy túl tökéletes lennél kérdező és nem lennék méltó még a lábszagodat sem elviselni. o.O
2018. febr. 9. 20:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!