Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az, hogy csak addig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az, hogy csak addig erdekel egy lany amig el nem csabitom, utana mar nem?

Figyelt kérdés

Amiota szingli vagyok van ilyen velem. Szeretek ismerkedni, szeretnek baratnot vagy akar alkalmit is de ugy erzem egyikre sem talalok lanyt. Mondjuk eleg finnyas vagyok, nagyon valogatos lanyok teren. Vegulis meg is tehetem, jol nezek ki elegge, jo a beszelokem is es hat a visszajelzesekbol is ez jon le. Viszont altalaban csak addig megy a dolog, hogy elcsabitom a lanyt, de aztan valamiert “elmegy tole a kedvem” es mar nem erdekel. Aztan hat sajna le kell raznom aminek az a vege, hogy bunko vagyok.

Egyebkent eddig csak egy ilyen lannyal fekudtem le, a tobbivel csak smarolasig jutottunk vagy addig se. De hamar megunom.

Miert lehet ez? Szeretnek part talalni egyebkent, de ugy erzem senki sem jo :/

2018. febr. 8. 19:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%
Éretlen és gyerekes vagy. Te se tudod valójában, hogy mit akarsz, ez a te legnagyobb problémád.
2018. febr. 8. 19:52
 2/11 anonim ***** válasza:

A férfiakban benne van állítólag ez, hogy szeretnek hódítani.

Talán túl könnyen adják magukat azok a lányok? Mitől és mennyi idő után adják be a derekukat? :)

2018. febr. 8. 19:52
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Miért? Utána még mit akarnál tőlük? Megkaptál mindent egy nőtől, mit akarsz még tőle? Többet nem tud adni.
2018. febr. 8. 19:58
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Mert egy kötődésre képtelen pasi vagy.
2018. febr. 8. 20:02
 5/11 A kérdező kommentje:
Hat 1-2 het alatt kabe elcsavarom oket. 4-es az elozo kapcsolatom 5 evig tartott szoval melle lottel :)
2018. febr. 8. 20:04
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez, majd akkor lesz igazi, ha kapcsolat alatt csinálod.
2018. febr. 8. 20:12
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
majd találsz talán valakit, akit tovább tart meghódítani, közben rátalálsz a belső értékeire is, elkezdesz hozzá kötődni és egyszer csak rájössz, hogy hoppp, ez lehet hogy szerelem? :D
2018. febr. 8. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Az ösztön már csak ilyen. Fogadd el. :)
2018. febr. 8. 20:36
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha csak addig érdekelnek a nők, amíg el nem csábítod őket, akkor hogyan tartott öt évig az előző kapcsolatod? Vagy ez csak azóta van?
2018. febr. 8. 20:40
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is néha így voltam a férfiakkal. Rájöttem hogy nem jó kategóriát próbálok megszerezni. Keress olyat aki kihívás, aki felkelti az erdeklodesed mert annyira nehéz megszerezni. Sokan vannak akinek pont az kell amit nem tud megkapni egyszerűen. De azért ne esélytelenekkel próbálkozz :D
2018. febr. 8. 22:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!