Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy csak addig erdekel egy lany amig el nem csabitom, utana mar nem?
Amiota szingli vagyok van ilyen velem. Szeretek ismerkedni, szeretnek baratnot vagy akar alkalmit is de ugy erzem egyikre sem talalok lanyt. Mondjuk eleg finnyas vagyok, nagyon valogatos lanyok teren. Vegulis meg is tehetem, jol nezek ki elegge, jo a beszelokem is es hat a visszajelzesekbol is ez jon le. Viszont altalaban csak addig megy a dolog, hogy elcsabitom a lanyt, de aztan valamiert “elmegy tole a kedvem” es mar nem erdekel. Aztan hat sajna le kell raznom aminek az a vege, hogy bunko vagyok.
Egyebkent eddig csak egy ilyen lannyal fekudtem le, a tobbivel csak smarolasig jutottunk vagy addig se. De hamar megunom.
Miert lehet ez? Szeretnek part talalni egyebkent, de ugy erzem senki sem jo :/
A férfiakban benne van állítólag ez, hogy szeretnek hódítani.
Talán túl könnyen adják magukat azok a lányok? Mitől és mennyi idő után adják be a derekukat? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!