Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximum hány gyerekes anyával/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Maximum hány gyerekes anyával/apával vagy hajlandó kialakítani párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

A, 0

B, 1

C, 2

D, 3

E, 4

F, 5

G, 5-nél több gyereke is lehet, nem gond.

2018. febr. 8. 16:51
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
0%

D, E.

40/N

2018. febr. 8. 20:57
 32/42 anonim ***** válasza:
24%

...még annyit hogy nem a gyermekei száma fogja meghatározni hogy jól kijövünk e egymással.

40/N

2018. febr. 8. 20:59
 33/42 anonim ***** válasza:
58%
Zoécskának fáj az igazság. Vagy nincs gyereke és az a baj, vagy rámozdult a párja egy ötgyerekesre az a baj. Vagy mindkettő baj egyszerre jött.
2018. febr. 9. 07:09
 34/42 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem amúgy, miért kell azokat lepontozni, akik elfogadnák más gyerkőcét. Normális, komoly kapcsolatban egy valamit érő férfi/nő nem rázza le a saját kölkét és nem választ egy idegen senkit vele szemben.

Nekem is elváltak a szüleim, de a nevelőapám és a nevelőanyám is saját gyerekeként szeret és ad nekem mindent és egy percig sem volt ez kérdés...

Ha odaszültétek/odaszülettétek, viseljétek gondját.

2018. febr. 9. 10:55
 35/42 anonim ***** válasza:

A-B-C

Nekem is van kettő, így összesítve nem olyan sok.

B-C esetén ne akarjon közöset.

2018. febr. 9. 11:04
 36/42 anonim ***** válasza:
0%
H; Végtelen :D
2018. febr. 9. 11:34
 37/42 anonim ***** válasza:
Veled semmilyent !
2018. febr. 20. 16:57
 38/42 anonim ***** válasza:

Csak azért se betűzök. Amugy mi értelme?? Olyan (kis) lány magazinos.

32éves ffi vagyok. 27-29évesen volt egy barátnőm, akinek volt egy kislánya, nem a gyerekkel volt a baj. Egy gyereket talán beválalnék, DE!!! csak ovist.Oka: alsós gyerekkel sokat kell gyakorolni,e melett nehéz épìteni a kapcsolatot, minnél kisebb annál formálhatóbb. Másik kitétel az apuka vagy ne foglalkozzon velük vagy normális legyen, franc se akar háborút. Tudom szemétség de súlyos szellemi beteg gyereket sem. Ja és sokat dohányzó anyukát se, oka első a gyerek, második a cigi, harmadik jó esetben a közös életünk ha pénzről van szó.

2018. febr. 27. 18:28
 39/42 anonim ***** válasza:

Kimaradt: egyszer lehet hibázni, de aki nekem célkorosztályom és kétszer is benézte az apa jelöltet (főleg ha két pasit) az felelőtlen.

Szeretnék sajátot is.

2018. febr. 27. 18:58
 40/42 anonim ***** válasza:
A 28/N
2018. febr. 27. 19:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!