Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maximum hány gyerekes anyával/apával vagy hajlandó kialakítani párkapcsolatot?
A, 0
B, 1
C, 2
D, 3
E, 4
F, 5
G, 5-nél több gyereke is lehet, nem gond.
Ilyenkor bezzeg mindenki elfelejti, vagy megpróbálja elsumákolni azt a tényt, hogy a NŐ VÁLASZT! Miért választott egy olyat akiről nem győződött meg eléggé, hogy hűséges lesz hozzá és alkalmas is arra, hogy apa legyen?
Más rossz döntéseiért, ne más farkát dugja a családba. Igenis, ha elkúrta, akkor viselje ő a terhét, vagy kössön kompromisszumokat.
A!
diszklémer: Nekem erről mindég a Megjött Apuci című vígjáték jut eszembe és én nagyon hasonló személyiség vagyok, mint Brad amit Will Ferrell kíválóan alakít! Mindég ott lenne a háttérben egy Dusty típusú fazon :DDD
"Persze, egyértelmű, hogy aki elvált, az azért az, mert egy utolsó szar ember, aki csak magára vessen. Biztos csak olyan lehet elvált, aki meggondolatlanul vállalt gyereket valakivel...véletlenül sem lehet ezer más oka is a dolognak."
Miért van az, hogy kb. minden elvált nő a másik kategóriába sorolja magát, aki csak a körülmények áldozata és ő nem tehet semmiről?
Nyilván nem sorolja magát senki (már csak ego-ból sem) abba a kategóriába mint ami valójában:
Egy felelőtlen ösztönlény
A legideálisabb az A lenne, de a C a maximum..2 gyermek elmegy. :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!