Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Maximum hány gyerekes anyával/...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gál Zoé kérdése:

Maximum hány gyerekes anyával/apával vagy hajlandó kialakítani párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

A, 0

B, 1

C, 2

D, 3

E, 4

F, 5

G, 5-nél több gyereke is lehet, nem gond.

2018. febr. 8. 16:51
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
86%

10 évig voltam az exemmel, 6 év után jött a gyerek. Tkp. én léptem ki. Nem hordom le az exem mindenféle szarnak, nem vagyok a körülmények áldozata, egyszerűen így alakult. Okokat tudnék mondani, de igazából nem 1 konkrét nagy oka volt, hanem sok apróság, ami együtt kitett annyit, hogy jobbnak láttam kiszállni.

Nem eltartót kerestem, közel 3 évig neveltem egyedül a lányom, ami alatt voltak kapcsolataim, de egyikkel se költöztem össze. A jelenlegi párom volt az első (és vélhetőleg az utolsó is egyben.) És a 3 év alatt egyik ex sem volt lényegesen idősebb nálam, max 1-2 hónappal, a jelenlegivel meg 3,5 év a javamra. És normálisan néz ki. (Ezt nem önigazolásképp írom, mert volt előnytelen külsejű exem, azt is tudtam szeretni...)

2018. febr. 8. 17:42
 22/42 anonim ***** válasza:
B 28/N
2018. febr. 8. 17:47
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Értelemszerűen a gyerek nélküli a legjobb. Ha van gyereke, de külön tudja választani a kettesben töltött időt a gyerekektől, pl. akkor találkozni, amikor a gyerekek nagyszülőknél, vagy az apjuknál vannak. De ugye az nem lenne pálya, hogy együtt élni, és ott nevelgetnem a kölyköket.
2018. febr. 8. 17:55
 24/42 anonim ***** válasza:
100%

A!!!!!

Mert nem akarok a kapcsolatba egy ex feleséget.Egy kapcsolatban ketten vagyunk és nem hárman.

Saját gyereket akarok, másét nem akarom nevelni.Pedig imádom a gyerekeket és jól ki is jövünk.Valószínű az anyuka ellenem nevelné a gyereket és közém és a párom közé állna.Túl bonyolult lenne ex feleség, gyerek felállás, minek gyűjtsem a bajomat...Szerelmet és nyugalmat akarok, nem egy szappanopera szintű életet.

24N

2018. febr. 8. 18:00
 25/42 anonim ***** válasza:

Sokszor 1 gyerekkel is sok gond van, többel meg még több.

Szerintem kezdésnek már a 2 is bőven elég erős.

Más az, ha fokozatosan bővül a család, vagy ha hupsz, egyszercsak kapsz a nyakadba +3 +4 +5 +n szeretetcsomagot is még és nesze, oldd meg...

32/F

2018. febr. 8. 18:11
 26/42 anonim ***** válasza:

A

Az előző kapcsolatból született gyerekkel rendelkező férfiak és nők az esetek többségében nem maguknak keresnek párt, hanem pót anyát/apát a gyereküknek. Én nem akarok pótkávé lenné senki csészéjében, a saját gyerekemért minden további nélkül tűzbe teszem a kezem, de máséért nem fogom se az időmet, se az energiámat, se a pénzemet pazarolni, főleg annak a tudatában, hogy a "párom" egyedül azért tart, hogy én legyek a pótkerék a családja biciklijén. Nyilvánvaló, hogy egy gyerek számára a legegészségesebb neveltetést egy anya és egy apa tudja biztosítani, éppen ezért nem is hibáztatom azokat az egyedülálló szülőket, akik a gyerekük érdekében akarnak belasszózni egy balféket pótléknak, de én a természetemnél fogva egyszerűen nem vagyok hajlandó senki gyerekéért áldozatot hozni (értsd. ha jön a vonat és a síneken játszik a kölök, akkor naná, hogy elviszem onnan, de amikor elvárják, hogy etessem meg ruházzam na azt már nem).

2018. febr. 8. 18:42
 27/42 anonim ***** válasza:
44%
"Az előző kapcsolatból született gyerekkel rendelkező férfiak és nők az esetek többségében nem maguknak keresnek párt, hanem pót anyát/apát a gyereküknek." => Ezt mégis miből szűrted le?
2018. febr. 8. 19:01
 28/42 anonim ***** válasza:

A-C, ha a 2 gyerek iker.

Nekem nincs gyerekem, de ha úgy alakulna, szívesen lennék anyuka így is.:) Egyszer már majdnem összejött, csak a férfi benyögte, hogy ő mégsem akar most kapcsolatot, csak amolyan ágyast. Azért vagyok vele úgy, hogy egy terhesség, mert az még gyakran lehet a nő vágya, vagy tűzoltás, a kapcsolat újraélesztésére tett kísérlet, stbstb... 2 gyereket "elkövetni" már más tészta... Ott szerintem én már sosem lennék alkalmas arra, hogy a másik életében legyek valaki a volt felesége mellett és ezt nem bírnám elviselni. Illetve én is szeretnék saját babát, így nem biztos, hogy menne a férfi részéről és jobban felmerül a kérdés, hogy vajon engem is otthagy-e..?

Igazából az egy gyerekes apát is csak úgy vállalnám, ha tudom, hogy mi vezetett váláshoz, illetve mennyire sz*rja le a gyereket, vagy mennyire hagyta sz*rban a gyerek anyját...

Sokat elmond, hogy mire számíthatok...

2018. febr. 8. 19:09
 29/42 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem a gyerekkel együtt kellene... Ha ketté tudja választani a mi családunkat és a volt nejét. Az nem pálya, hogy az asszony belekotnyeleskedik az életünkbe... De azt teljesen normálisnak tartom, hogy mi pl egy család legyünk és a kicsi is úgy jöjjön hozzánk, hogy haza jön, apához és a másik anyához.
2018. febr. 8. 19:13
 30/42 anonim ***** válasza:
0%

Zoé-Zoé már te is öregszel!

a 0 gyerekes anya/apa az milyen? szülőnek 1 gyerektől nevezzük nem?

én am 4 gyerekig elvagyok vele..24f

2018. febr. 8. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!