Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lány ismerkedne meg egy olyan srácal akinek saját hibáján kívül hiányos a fogsora?
Amúgy nem, szóba sem jöhetne, mert nálam alap higiénia.
Nekem is volt foghúzásom, a pótlásig is kértem (amíg gyógyul), ideiglenes pótlást.
Magára igényes nő: 0%.
Maunika shoban szereplők, és hasonló színvonalú emberek: 99,5% Átlagot nem számolok, attól függ, melyik csoportba tartozol.
Talán: a magára igényesnél ez felmehet: 0.5%-ra is, ha nagyon jó teste,jó állása, és jó autója van a srácnak.
Pár száz milió.
Csak személyiség számít.
"Úgy látom hogy itt is ilyen Mónika show színvonalú válaszok vannak."
És a kérdező is hasonló színvonal.
Tudod, az se mindegy, hogy miért hiányos. Itt az ok sokkal többet nyom a latban, mintsem az, hogy most ki járna vele.
Tudod, ha azt felelné, hogy nincs igénye arra, hogy megcsináltassa, akkor szóba se állnék ilyennel.
De ha biztosítana arról, hogy rövid időn belül megcsináltatja, mert arra gyűjt, akkor oké.
És az se mindegy, hogy melyik foga. Elsők közül valamelyik, ami nagyon szembetűnő, vagy a hátsók közül valamelyik, ami egyáltalán nem feltűnő.
Szóval, akár mennyire is hisztizel itt, erre a kérdésre nem lehet egyszerűen csak igennel, vagy nemmel válaszolni, mert ez sokkal összetettebb. Képes vagy ezt felfogni épp ésszel?
29-nek:
Nem, ne strapáld Magad, nem képes felfogni.
Hasonló választ adtam (mint Te is), én még az elején leírtam kb. ugyanezt, de ezen is hisztizett, hogy nem kér szakmai tanácsot.
Szerintem amúgy nem ő a pasi, hisztis pitschás stílusa van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!