Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány lány ismerkedne meg egy olyan srácal akinek saját hibáján kívül hiányos a fogsora?
Saját hibáján kívül, csak átmeneti állapot lehet, erre nem lehet alapozni. A hibákat el kell hárítani, minél hamarabb.
Nem tudom, mi lehet a saját hibáján kívüli ok.
Betegség, anyagiak? Megoldhatók, ezek lényeges dolgok.
Miért kérdezel olyat, amire fáj hallani a választ?
Ha megindoklom, miért vagyok önhibámon kívül 110kg, akkor nem számít és bejövök azoknak is, akik a soványakra buknak?
Ha meg tudod magyarázni, miért nincs fogad, akkor olyan, mintha lenne?
Dolgozz magadon és a fogadon is, mert ha ilyen nagyon zavar még a téma is, akkor nem csak a fogak hiánya a probléma, de sok más is. Rossz érzés a felelősségvállalás?
Tudom értelmezni a kérdést, csak minek válaszoljak rá? Ha azt írom 5 fő, akkor jó lesz neked? Ha azt, hogy 2%-a a nőknek? Az jó?
A valódi választ a helyzetre azok írták meg, akik nem tippeltek számot. Csak meg kell látni.
Kérdező, ha meg annyira odavagy, hogy önhibáján kívül, akkor mit érdekel bárki válasza.
Hisztis hülye pitscha vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!