Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért vagyok a saját magam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok a saját magam ellensége?

Figyelt kérdés
19 évesen sehová sem járok el. Sohasem voltam még szórakozni és nem is volt kivel. Párkapcsolatom sem volt még de valószínű, hogy nem is lesz. Nincsenek barátaim akikkel egy kicsit is kikapcsolódhatnék. A lányokkal egyáltalán nem szoktam beszélgetni, messziről elkerülöm őket. Az év 365 napja úgy telik el, hogy elmegyek az iskolába, hazamegyek és ülök a 4 fal között. Másfelől pedig nem vágyom sehová sem mert nem tudom, hogy milyen is igazából kikapcsolódni. Mára már nekem az a kikapcsolódás ha otthon ülök. Hiába vágyom egy barátnőre sajnos több oka is van annak, hogy sohasem lesz. Meg persze kinek is kellene egy olyan ember mint amilyen én vagyok. Hiába szeretnék változtatni egyszerűen nem megy. Tudom, hogy nem helyes amit magammal teszek de mégis olyan érzésem van mintha örülnék annak, hogy minden nap elkeserítem saját magamat. A saját gondolataim nem engedik azt, hogy megváltozzam.

2017. dec. 31. 00:13
 1/3 anonim ***** válasza:
68%
Fú, ahogy látom te jó úton haladsz az önismeret felé. Kérdéseket teszel fel magadhoz, kívülállóként megfigyeled magad. Ez nagyon jó jel.
2017. dec. 31. 00:17
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

bakker, irány egy pszichológus!

legalább hasznosan próbálj a 4 fal között nyomorogni.

olvass sokat, havi 4 vagy 5 könyvet, feküdj rá a nyelvtanlásra,m csinálj egy felsőfokot, nézzél értelmes filmeket, hallgass jó zenéket, aludj sokat.

nem baj, ha nem moccansz ki, ha nincs rá igényed, de ha otthon vagy, az teljen értelmesen.

2017. dec. 31. 02:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Sajnos mára már annyira elvesztettem minden iránt az érdeklődésemet, hogy semmi sem érdekel igazán és persze úgysem tudnám megcsinálni. Már a zenehallgatáshoz sincsen kedvem. Egész nap csak a szobámban vagyok és azon gondolkodom, hogy miért is vagyok ilyen.
2017. dec. 31. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!