Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szólna a kérdésem?
Figyelt kérdés
Kedvfüggő, de sok esetben elég közvetlen tudok lenni. Ezalatt azt értem, hogy hajlamos vagyok úgy viselkedni ismerkedéskor mintha már a párom lenne. Persze ekkor már nem egy hete beszélgetünk.. Ez csak a verbálids kommunikációban nyilvánul meg. Pl azt mondom: "persze egyetlenem" nyílván csak viccből. Hanyagoljam ezt a fajta hozzáállást vagy feldobná a hangulatot ha látnátok, hogy ő nem görcsöl abban az esetben ha potenciális párjelöltként tekintenétek a másikra?#férfi #ismerkedés #viselkedés #nő #vonzalom #tulajdonság #társkeresés #barátkozás #szimpátia #ellenszenv
2018. febr. 8. 14:59
11/23 anonim válasza:
Nekem egy kicsit zavaró lenne ismerkedés elején. Kicsit komolytalannak érezném az egészet.
12/23 anonim válasza:
De mégis miért szólítod úgy, hogy egyetlenem, amikor nem is igaz?
13/23 A kérdező kommentje:
Ne azt képzeljétek el, hogy állandóan ezt nyomatom, csak egyszer-kétszer általában ha éppen viccelünk egymással.
És ezt is poénosan adom elő. Ergo érzékelhető, hogy nincs mögötte valódi tartalom. Természetesem ha azt veszem észre, hogy a másik nem vevő a dologra, akkor abbahagyom.
2018. febr. 8. 15:47
14/23 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, aki mindenkit (idegeneket, barátokat, kollégákat stb. nemtől függetlenül) becézget, hogy “édeske”, “drágám”, “kedvesem” stb. Először nagyon nagyon furcsa volt, nem értettem, hogy mi van és miért mondja, de rájöttem, hogy ő ilyen, neki ilyen a stílusa. Ha te is ilyen vagy, akkor nincsen vele baj, ez van és engem nem zavarna, nem is venném komolyan. Viszont az látszik, ha valaki ezt erőlteti vagy megjátsza.
15/23 anonim válasza:
Ha viccből, egyszer-kétszer, akkor nincs vele semmi gond. Flörtölésnek betudható :D
16/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem az fordulna meg a fejemben, hogy könnyűvérű, sokkal inkább az, hogy ez tuti idegesíteni fog... illetve én nem fogom őt becézgetni, valamint engem zavar, ha becézgetnek. Negédes, bullsh*t. Nem az én világom.
17/23 anonim válasza:
"Ergo érzékelhető, hogy nincs mögötte valódi tartalom."
És mégis miért mondasz olyan, ami mögött nincs valódi tartalom? Nálam már ez kiverné a biztosítékot..
18/23 anonim válasza:
Gáz. Azt érezném, hogy nagyon tapadsz miközben még semmi sincs köztünk. Ez nem vicces, inkább görcsös és értékét veszti a szó.
19/23 anonim válasza:
Inkább azután, miután már összejöttünk. De akkor jöjjön ám mindenféle nyálas love text, mert imádom. :D
20/23 anonim válasza:
Én mindőtökbe szerelmes vagyok valahogyan, szóóóval... Nyugodtan, majd szólnak. :))
Imádlak titeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!