Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiakhoz szolna a kérdésem?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szolna a kérdésem? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Ti viszitek az uj baràtnőtöket azokra a helyekre ahol a régeiekkel esetleg kalandokkal voltatok?

Nekem a baràtom mindig azt mondja règi emlékek vannak bizonyos helyeken és azért nem akar velem oda menni. Csak szerintem nem normàlis?

2017. ápr. 27. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:

engem nem zavar és akkor egy idő után mindig költöznék, ha elfogyott a jó hely? vagy hogy? :D

24F

2017. ápr. 27. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem normális.

Nekem egyetlen ilyen volt, hogy egy csajommal nem szívesen mentem el egy X helyre, mert az előtte lévő csajom kezét ott kértem meg, és annak elég csúnya vége lett, nagy csalódás nekem, úgyhogy oda nem szívesen mentem akkor az új barátnőmmel.

De ezt az egy esetet leszámítva egyáltalán nem érdekel, ha olyan helyre megyek egy csajommal, ahol egy előzővel már voltam.

2017. ápr. 27. 14:36
 3/8 anonim ***** válasza:

Szakítottam, lezártam, gyakorlatilag, törlődik belőlem minden. Így, nem kötök "X" emberhez, "Y" helyet.

Nekem gyanús, az előző kapcsi, még nincs lezárva.

2017. ápr. 27. 14:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha így érez, akkor még érez valamit a csaj iránt.

Nekem nicns ilyen gondolatom, azért megyek a párommal xy helyre, mert szeretném megmutatni neki.

Ez, hogy az exszel is voltam, hát, nagy ügy.

2017. ápr. 27. 14:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem ezzel nincs gondom...ebből ( is) látszik, hogy lezárta- e valaki a múltat magábsn, vagy sem.
2017. ápr. 27. 15:06
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen befolyasa van a korabbi kapcsolataimnak a jovore nezve. A legutolso parom olyan jo volt oralis szexben, hogy nem tudnam nelkulozni a kesobbi parkapcsolatokban sem.

Nem kell rogton ugyesnek lennie, mert ez tanulhato, de nem tudnek olyan novel egyutt lenni, aki egyaltalan nem szeretne csinalni.

Ha nem lett volna az elozo baratnom, akkor ez a nezetem nem alakult volna ki.

Semmi masban nincsenek a korabbi kapcsolataim kihatassal a mostaniakra.

2017. ápr. 27. 15:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nem viszem.

És most szólok, hogy előző barátnőimmel már voltam a Bahamákon, Balin, Maurin...

2017. ápr. 27. 16:48
 8/8 anonim ***** válasza:

4-essel értek egyet.

Ez akkor van így ha még igencsak mély érzései vannak a volt barátnő iránt.

2017. ápr. 27. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!