Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a remek nőket is visszautasítja a férfiak többsége, ha annak van gyereke az előző kapcsolatából? Miért van ez így?
Tegnap tettem fel ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Namármost, a 2. kérdésbeli nő remek paraméterekkel rendelkezett, 25 éves, 55kg, 165cm, 2 éve könyvelő, a férfiak többsége mégis inkább a 95kg-os nőt választotta vagy azt mondta, hogy ő inkább hal meg szűzen, minthogy gyerekes nővel párkapcsolatot alakítson ki.
Ti járnátok olyan nővel, akinek van már gyereke valaki mástól?
Szintén 31 éves, elvált, két gyermekes nő vagyok. Válásom után rengeteg férfi akart kapcsolatba kerülni velem, és többsége komoly kapcsolatot tervezett volna, még úgy is, hogy nincs gyereke. Nyilván 30-40 éves korosztályról van szó, nem a 20-as éveikben járó fiúkról, és igényes, intelligens, jóképű férfiak sokan voltak közte. Egyiknek sem okozott volna gondot a két gyermekem. Találtam is nem sok idő elteltével egy egyedülálló, gyermektelen férfit, aki elfogadja, sőt! szereti a gyerekeimet. 8 hónapja vagyunk együtt, tervezzük a közös jövőnket, házasságot, közös gyermeket. Szóval tapasztalatom alapján egyáltalán nem nehéz így párt találni.
Egyébként nálam sem lenne kizáró ok, ha a férfinak van már gyereke, simán kialakítanék így is kapcsolatot vele.
Csak aki nem volt benne ilyen kapcsolatban, az gondolja, hogy az ex bármit is bezavar, mert abszolút nincs jelen a kapcsolatunkban, és nem is lesz.
És ilyenkor egy nő nem pótapát keres, hiszen a gyerekeknek van eleve apja, hanem társat. Egyetlen feltétel a gyerekekkel szembeni elfogadás, nem az eltartásuk, vagy hogy beleszóljon a nevelésbe, hiszen a nő is önálló, és képes eltartani a gyerekeit, és az apa is fizet tartásdíjat.
A 20-on éveseket természetesen meg is értem, hogy nem akarnak gyerekes nővel kezdeni, de szerintem egy gyermekes nő sem egy 20-on éves komolytalan férfira vágyna. És ez így is van jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!