Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Még a remek nőket is visszautasítja a férfiak többsége, ha annak van gyereke az előző kapcsolatából? Miért van ez így?
Tegnap tettem fel ezt a kérdést:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Namármost, a 2. kérdésbeli nő remek paraméterekkel rendelkezett, 25 éves, 55kg, 165cm, 2 éve könyvelő, a férfiak többsége mégis inkább a 95kg-os nőt választotta vagy azt mondta, hogy ő inkább hal meg szűzen, minthogy gyerekes nővel párkapcsolatot alakítson ki.
Ti járnátok olyan nővel, akinek van már gyereke valaki mástól?
Nem a férfiak, hanem a válaszolók többsége.
A való életben azt látom, hogy 30 körül már egyre kevesebb az a férfi, akinél kimondottan kizáró ok lenne. Sokkal könnyebben elfogadják a férfiak a nőt gyerekkel együtt. Ellenben a legtöbb nő nem tudja teljesen elfogadni a férfi gyerekét akkor se, ha csak havonta egyszer kell eltűrnie.
Nekem azért nem kellene gyermekkel rendelkező nő mert az ő "hibájáért" nem én akarom cipelni a terhet.
Tegyük fel össze is jönnénk, de kiderülne, hogy nem működik. Na most ilyenkor melyik férfi tudná csak úgy kidobni a barátnőjét az 5-6 év körüli gyerekével? Kényszerből pedig nincs értelme együtt maradni.
Meg azt sem akarnám, hogy a volt pasi minden héten ott tébláboljon a gyerekek miatt.
Egyszerűen nem olyan élethelyzetben lennénk. Ha nekem lenne egyerekem és úgy lennék egyedülálló akkor jóval nagyobb az esély arra, hogy ezt elfogadnám, de így nem.
Mert a férfiak alapból nem élnek halnak a gyerekekért mint a nők, és főleg nem a gyerekkel rendelkező nőkért.
Volt kutatás egy gyerekkel rendelkező jó nőre lassabban tágul a pupilla mint egy gyerek nélkülire. Ez ösztönös valahol.
Jön még a racionális gondolkodás:
Minek pénzeld más gyerekét
Minek viseld el
Minek viseld el a volt férjét.
Ha neked nem volt még gyereked akkor minek kezdj egyből más 2 gyerekével.
Sok mindent lehet mondani, de amennyi pénzben lenne annyiért havonta 4-5x simán elmész prostihoz, vagy a 30-as éveidben még simán felszedsz egy két nőt hetente gyerektelenül.
A 40-45-ös évekre meg nagyon valószínű hogy a házasság szex téren ellaposodik. Tehát akkor mi értelme van a 2 gyerekes nőt választani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!