Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tesztek ha olyan nőbe zúgtok bele aki foglalt?
Nem értem itt miért nem adna legalább esélyt maguknak itt néhányan. Mi lenne, ha életed szereméről lenne szó, nem tudnád elképzelni nélküle az életed, ti mégis haggynátok? Saját boldogságotok nem fontos? Nem dönt mindenki mindig a legjobban, lehet, hogy hiba volt a jelenlegi párkapcsolata.
Nézd meg, hogy ad e neked esélyt, el tudod csábítani, ha igen, akkor hajrá, ha ő mondja, hogy inkább a barátjával marad, akkor hagyjad.
11-es:
Én a 2-es vagyok.
Neked volt részed hasonló helyzetben?
Ez elég nehéz kérdés, mert az én házasságomba is belerondított valaki, és később el is váltam. De most vegyes érzések vanbak bennem. Tisztelem és becsülöm azt a nőt, mert tudom, hogy nagyon hűséges a férjéhez, pedig az meg sem érdemli (elég rossz a házasságuk).
Viszont, ahogy egyre többet beszélgettem vele a szaunában úgy jött a felismerés, hogy mennyire jó lenne vele kapcsolatban lenni. Valami megfoghatatlan erő vonz hozzá, egyszerűen nem tudom elfelejteni. Azt hiszem nagyon belezúgtam. El vagyok veszve. :) De nem akarom teljesen feltárni előtte az érzéseimet, egyenlőre csak barátilag beszélgetünk. Viszont már többször is megnyílt nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!