Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti mit tesztek ha olyan nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tesztek ha olyan nőbe zúgtok bele aki foglalt?

Figyelt kérdés
Megismertem a lányt, és teljesen belezúgtam. Olyan mintha a másik felem lenne, feltűnően jól kijöttünk már az első perctől fogva, mintha 1000 éve ismerném. Sosem hittem volna, hogy van olyan aki így bezsongat, az életvitele, személyisége mind illene hozzám, rengeteg dolog közös bennünk. De van barátja évek óta. Emiatt nem nyomulok meg igyekeztem elfelejteni leépíteni de az nem úgy megy. Ő is keres ugyanis, érzem, hogy talán ugyanezt érzi vagy legalábbis hasonlót, ez jön le pedig olykor direkt távolságtartó, máskor meg mint egy kislány kb jön utánam. Volt már pár flörtünk meg olyanabb pillanat de nem tudom mit lépjek. Neki kellene, nem én vagyok foglalt, meg különben sem alázkodom meg úgy, hogy csak második leszek, ez frusztrál az a baj mert féltékeny vagyok a pasijára. Szóval nem mehet ez így sokáijg tovább, nagyon szeretem és talán szerelmes is vagyok de csak fáj ez egyenlőre. Tök érzem, hogy ő más nekem mint a többi de nem tudok ezzel mit csinálni, ha ő kapcsolatban van. Esetleg valljak színt? Vagy tűnjek el és majd vagy szakítanak vagy nem?
2018. febr. 7. 14:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
10%
Én simán szétszakítanám őket, ha látom, hogy van esélyem. Az életben nincs fair play, győztesek és vesztesek vannak, aki nem győztes az vesztes. Ha szabad vagyok, midenki játszik, viszont kapcsolatban monogám vagyok.
2018. febr. 7. 14:21
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

Én hasonló cipőben járok, a nő férjnél van, de rossz a házassága. Én is belezúgtam, de ez nagy hülyeség, mert lehet, hogy sohasem fog elválni.

Én meg nem akarom szétbarmolni senkinek a házasságát.

Szerintem hanyagold. Ha fontos vagy neki egy kicsit is, akkor fog még érdeklődni felőled, ha meg nem akkor kár a gőzért. Reménytelen, egyoldalú... 38F

2018. febr. 7. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
30%

1-es:

Aztán majd, ha a te kapcsolatodat szakítja szét egy harmadik, akkor az jól fog esni?

2018. febr. 7. 14:36
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem hagyjad őket békében.
2018. febr. 7. 14:38
 5/12 anonim ***** válasza:
63%
Szakadj le róla! Aki kapcsolatban van azt tartsd tiszteletben. Az 1es hozzászóló tipikus mai 20 alatti kis bunkó. Nekik semmi se számít csak saját érdek.
2018. febr. 7. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki :D
2018. febr. 7. 14:48
 7/12 anonim ***** válasza:
68%

6-os:

Én is mondjam el? :D (A 2-es)

2018. febr. 7. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is jártam így. Csak azt tudom ajánlani, tarts tőle minél nagyobb távolságot. Játszik veled!!!
2018. febr. 7. 15:27
 9/12 zsoltibáttya válasza:
Igaza van az 1es nek más se törödne veled ha meg sikerül neki ott má valami nincs jól abba a kapcsolatba
2018. febr. 7. 16:42
 10/12 anonim ***** válasza:

Mond el neki egy dalban. :D

https://www.youtube.com/watch?v=pwDBaOqysC0

2018. febr. 8. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!