Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Melyik nővel járnátok legszívesebben az alábbiak közül?
1. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 éve prostituáltként dolgozik. Mérlegképes könyvelőn OKJ-je van, de megunta az álláskeresést és pályaelhagyó lett. Gyereke nincs.
2. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 gyereke van az előző kapcsolatából. 2 éve könyvelőként dolgozik.
3. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 gyereke van az előző kapcsolatából és 2 éve prostituáltként dolgozik, hogy el tudja tartani őket. Mérlegképes könyvelői OKJ-re akart menni, de közbejött a terhesség.
4. 25 éves, 95 kg, 165cm. 2 éve könyvelőként dolgozik. Gyereke nincs.
5. 50 éves, 55kg, 165cm. 27 éve könyvelőként dolgozik. Gyereke nincs.
komoly kapcsolat?
öreggel esélytelen
prostival is esélytelen, meg ánblokk olyan nővel akit tudom hogy sokan megdugtak, ki vágyik arra??
1 gyerek is sok, kettő meg pláne, az meg pláne ha 2 külön apától is lenne.... nem, inkább türelmesen kivárom (vagy kiverem :D) az én időmet amikor jön az igazi, akinek csak tőlem lesz gyereke
a legjobb a felhozatalból a 95 kilós, nekem pont egy hasonló alkatú lány tetszik, egy normális férfi nem a kilókat nézi :)
szóval inkább szívesen tenném bele ebbe a nőbe, mint hogy azon stresszeljek, hogy előtte hányan tették be oda a farkukat, vagy pedig azon, hogy éppen mikor nyit be a gyerek a szobába és látja ahogy lövöm a kedves mamát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!