Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Lányok! Az SZJG-ből kivel...

Lányok! Az SZJG-ből kivel járnátok legszívesebben? Cortezzel, Ricsivel, Zsoltival, Dave-vel, vagy Macuval?

Figyelt kérdés

2015. júl. 5. 14:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ricsi a "legigazibb" karakter ha járni nem is de havernak nagyon is elfogadnám.:D Cortez túl tökéletes, Zsolti az én ízlésemnek túl sok. Macu nem igazán keltette fel a figyelmem még könyves karakternek is halovány volt. Dave-et viszont nagyon kedveltem végig a könyvben:) Szóval Ricsi vagy Dave. :D
2015. júl. 5. 14:50
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Cortez túl gyakran volt tapló, így kizárva.

Zsolti jókat poénkodott azon, hogy Karcsi miatta elesett a biciklivel és hasonlók, így ő is kizárva.

Dave és Macu kissé túl kütyübolond, de Dave volt az egyedüli, aki a hibájáért bocsánatot kért, szóval annyira nem rosszak.

Ricsi túl céltalan.

2015. júl. 5. 18:39
 3/12 anonim ***** válasza:
Inkább Ricsi. Cortez tényleg túl tökéletes, Zsolti már egy kicsit sok számomra, illetve Dave és Macu túl szeretik... az elektronikai cuccokat, meg minden. Mármint, én is szeretem az elektronikai cuccokat, meg elég sokat lógok rajtuk... de nem. :)
2015. júl. 5. 20:17
 4/12 anonim válasza:
Cortez vagy Ricsi mindketten mindent megadnának hogy nekem jó legyen +hasonló az érdeklődési körünk
2015. júl. 5. 22:07
 5/12 anonim válasza:

Én teljesen Cortez fan vagyok, de mivel tényleg sokszor tapló nem feltétlenül járnák vele. Mivel mindenkinek van jó-,rosz tulajdonsága ezért a barátnőimmel ki találtuk a tökéletes SZJG- fiút. Mindenkiből egy kicsi

pl.: cortez külseje, ricsi kedves védő szeretete, zsolti humora, dave illemes viselkedése.

2015. júl. 6. 11:16
 6/12 anonim ***** válasza:

Cortez-tuti nem egyszerűen ilyen fiú nem létezek és nemmellesleg bunkó

Zsolti-igen , bírom humorát

Ricsi-igen, jó fej , talán ő még valóság hű bár egy kicsit link

Dave-nem , túl kütyüsznob

Macu- Dave japán kiadása , szóval nem

2015. júl. 6. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Egyik sem valami álompasi, még könyves-álompasinak sem... ezerszer jobb pasikról is olvastam már.
2015. júl. 6. 16:26
 8/12 anonim válasza:
Cortezt én imádom ha tapló is. Amúgy ha Dorián nem lenne gonosz akkor vele. Macuval , én bírom a húzott szeműeket. De legjobban Cortezzel!
2015. júl. 26. 21:21
 9/12 anonim ***** válasza:
Cortez, de a legjobb haverom Ricsi, és Zsolti lenne
2015. aug. 4. 00:22
 10/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Szerintem Cortez csak azzal bunkó, aki megérdemli, de akit szeret azért bármit megtenne. Én elsősorban a személyiségéért imádom <3
2015. aug. 11. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!