Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves férfiak! Melyik nővel járnátok legszívesebben az alábbiak közül?
1. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 éve prostituáltként dolgozik. Mérlegképes könyvelőn OKJ-je van, de megunta az álláskeresést és pályaelhagyó lett. Gyereke nincs.
2. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 gyereke van az előző kapcsolatából. 2 éve könyvelőként dolgozik.
3. 25 éves, 55kg, 165cm. 2 gyereke van az előző kapcsolatából és 2 éve prostituáltként dolgozik, hogy el tudja tartani őket. Mérlegképes könyvelői OKJ-re akart menni, de közbejött a terhesség.
4. 25 éves, 95 kg, 165cm. 2 éve könyvelőként dolgozik. Gyereke nincs.
5. 50 éves, 55kg, 165cm. 27 éve könyvelőként dolgozik. Gyereke nincs.
Könyvelő nem voltam, sem prosti, de webcam modellként nagyon rövid ideig dolgoztam (24 évesen).
Mikor voltam:
25 éves, 165 cm, 62 kg, 1 gyerekkel, akkor is lett kapcsolatom, igen emlékezetes... 1 évig tartott...
Kereslet mindenre van, attól, hogy itt nem szólal fel mindenki.
Ja, a jelenlegit 27 évesen ismertem meg úgy, hogy ő akkor 23 volt :D Most jön a 2.közös gyerek (tehát nekem 3.)
És nem vagyok könyvelő még mindig :D
Amit viszont nem értek:
Futószalagon jönnek az olyan kérdések, hogy "Miért nem kellek senkinek?" "Miért nem volt még sose nőm, pedig nincsenek extra igényeim?"
"A nők miért olyan válogatósak, miért vannak ekkora igényeik?"
Ehhez képest itt van 5 nő, és 90% inkább egyedül marad... Akkor mire a hiszti, uraim? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!