Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Engem egyáltalán nem érdekelnek az emberek. Sem a problémájuk és az sem, hogy mit gondolnak rólam. Bárkit akit csak akarok levegőnek nézek magam körül. Saját magammal vagyok elfoglalva nem pedig mással. A saját érdekeimet tartom szem előtt nem pedig másét. Sokszor ha olyan kedvem van akkor senkit sem tűrök meg magam körül. Olyankor nem érdemes hozzám szólni mert úgysem hallom meg. Elvonulok a szobámba és csak arra vágyom, hogy egyedül legyek.

Nagyon sokat szóvá tették, hogy szigorú a tekintetem. Ez egy kicsit rosszul esik bár nem foglalkozok vele.

2018. febr. 5. 11:37
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Erre én sem tudom a választ.
2018. febr. 5. 12:27
 12/16 anonim ***** válasza:

Mindenki úgy él ahogy akar. Én pl az év 70%-ában a munkám miatt összevágyok zárva emberekkel. A maradék 30-ban minimális azoknak a száma akiket látni óhajtok.

Kapcsolatom pont ezért nincs.

2018. febr. 5. 12:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha tényleg így gondolkozol, ilyen vagy, és ez neked így jó, akkor csak egy dolgot árulj el:

Miért ebbe a kategóriába írtad ki a kérdést?

2018. febr. 5. 12:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Bevallom őszintén nem olyan jó.
2018. febr. 5. 13:00
 15/16 anonim ***** válasza:
A legfontosabb az önismeret. Ha nem vágysz emberi kapcsolatokra, erre gyúrj rá, és ha megleled önmagad, meglehet változik a véleményed.
2018. febr. 5. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy rossz ember vagy-e, nem érdekel a nyomorod. :)
2018. febr. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!