Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emiatt rossz ember lennék?

Figyelt kérdés

Engem egyáltalán nem érdekelnek az emberek. Sem a problémájuk és az sem, hogy mit gondolnak rólam. Bárkit akit csak akarok levegőnek nézek magam körül. Saját magammal vagyok elfoglalva nem pedig mással. A saját érdekeimet tartom szem előtt nem pedig másét. Sokszor ha olyan kedvem van akkor senkit sem tűrök meg magam körül. Olyankor nem érdemes hozzám szólni mert úgysem hallom meg. Elvonulok a szobámba és csak arra vágyom, hogy egyedül legyek.

Nagyon sokat szóvá tették, hogy szigorú a tekintetem. Ez egy kicsit rosszul esik bár nem foglalkozok vele.

2018. febr. 5. 11:37
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
Inkább magánakvaló. De aztán nincs ám csodálkozás hogy téged miért nem szeret senki.
2018. febr. 5. 11:39
 2/16 A kérdező kommentje:
De miért foglalkozzak másokkal mikor velem sem foglalkozik senki sem. Én biztosan nem fogok nyitni senki felé sem.
2018. febr. 5. 11:41
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Ahogy elnézlek, mások sem fognak nyitni feléd. Gondolom nincs benned semmi különleges, hogy megérje valakinek teperni azért, hogy a bizalmadba férkőzzön. Semmi baj nincs ezzel, rengeteg magányos ember van.
2018. febr. 5. 11:49
 4/16 anonim ***** válasza:
98%
Nem érdekel, hogy mit gondolnak rólad az emberek, de azért megkérdezel egy adag idegent, hogy... mit gondolnak rólad. Oké.
2018. febr. 5. 11:50
 5/16 A kérdező kommentje:
Egyedül is tökéletesen elvagyok. Nincsen szükségem a társaságra.
2018. febr. 5. 11:57
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Itt olvashatjátok a kérdező agymenését

2018. febr. 5. 12:17
 7/16 A kérdező kommentje:
🤔
2018. febr. 5. 12:20
 8/16 anonim ***** válasza:
95%

Pontosan mi a kérdés?

Nekem ez segítségkiáltásnak tűnik, hogy valaki foglalkozzon veled, erősítsen meg. Ha nem így lenne, akkornem kérnéd ki mások véleményét, miközben folyamatosan azt szajkózod, hogy mennyire nem érdekel senki más.

Az, hogy "rossz ember", egy kisgyerekeknek való kategória, akiknek még csak ilyen végletesen leegyszerűsített szinten lehet előadni az erkölcsöt. Tökmindegy, hogy ki nevez rossz embernek, mivel ez mindenkinek mást jelent. Ha nem ártasz másoknak, a saját életedet pedig úgy éled, hogy önazonos és elégedett vagy, akkor semmi probléma. De nekem nem úgy tűnik, hogy ez lenne a helyzet.

2018. febr. 5. 12:23
 9/16 A kérdező kommentje:
Sajnos nem az.
2018. febr. 5. 12:25
 10/16 anonim ***** válasza:
Oké, akkor miért vársz megerősítést idegenektől? Valószínűleg a többiek is jól megvannak nélküled.
2018. febr. 5. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!