Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt rossz ember lennék?
Engem egyáltalán nem érdekelnek az emberek. Sem a problémájuk és az sem, hogy mit gondolnak rólam. Bárkit akit csak akarok levegőnek nézek magam körül. Saját magammal vagyok elfoglalva nem pedig mással. A saját érdekeimet tartom szem előtt nem pedig másét. Sokszor ha olyan kedvem van akkor senkit sem tűrök meg magam körül. Olyankor nem érdemes hozzám szólni mert úgysem hallom meg. Elvonulok a szobámba és csak arra vágyom, hogy egyedül legyek.
Nagyon sokat szóvá tették, hogy szigorú a tekintetem. Ez egy kicsit rosszul esik bár nem foglalkozok vele.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Itt olvashatjátok a kérdező agymenését
Pontosan mi a kérdés?
Nekem ez segítségkiáltásnak tűnik, hogy valaki foglalkozzon veled, erősítsen meg. Ha nem így lenne, akkornem kérnéd ki mások véleményét, miközben folyamatosan azt szajkózod, hogy mennyire nem érdekel senki más.
Az, hogy "rossz ember", egy kisgyerekeknek való kategória, akiknek még csak ilyen végletesen leegyszerűsített szinten lehet előadni az erkölcsöt. Tökmindegy, hogy ki nevez rossz embernek, mivel ez mindenkinek mást jelent. Ha nem ártasz másoknak, a saját életedet pedig úgy éled, hogy önazonos és elégedett vagy, akkor semmi probléma. De nekem nem úgy tűnik, hogy ez lenne a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!