Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nálam kizáró ok az, ha egy lány sportcipőt visel?
Sportolni is abba kéne? Vagy hosszabb távon gyalogolni?
Amúgy húzz fel egyet otthon, és legyél benne pár órát (akár lapossarkúban)
Nőiesen, csinosan, elegánsan (business look, vagy inkább smart casual) öltözködő nő vagyok.
Nálam is a sportcipő a konditerembe és a könnyebb túrára való, a 100+ pár cipőm között jó, ha 3 van.
Ugyanígy a lapos balerinát is csak becsapom a kocsiba/táskámba és akkor sunnyogok benne, amikor már elfáradt a lábam a 12+ sarkúkban, amiket naponta viselek (de a világ minden kincséért nem vallanám be :D
Ezzel együtt kérdező én sem kezdenék veled, ha ezt így kijelented, hogy ilyen apróság nálad KIZÁRÓ ok.
Az egy dolog, hogy nem tetszik neked, de hogy ilyen felszínes dolgok legyenek számodra hangsúlyosak, hát no comment.
Bárcsak látnál a konditeremben a kardiogépeken izzadtan, kimelegedve SPORTCIPŐBEN (akkor lehet fujjolni)- aztán meg én nézném meg a fejed, hogy mit szólnál tusolás után, a fenti "munkaruhámban" hozzám.
Tudod mindkét viseletben ugyanaz a nő vagyok.
Ha szerinted nem, akkor gond van a toronyban :D
Uhh, az ilyen cipők tönkretették nővérem ujjait.
Ez a hegyes orr tipikusan megnyomorgatja a lábujjakat, és helló bütyök!
A linkelt cipő tényleg szép, de hosszútávon NEM tudsz benne menni.
Irodában pár órára okés, de városban hogy gondoltad?!
Macskakő, lépcső, minden szarba belelépsz, sietni kell, futni, piszkos lesz... hát Pestre én nincs az az ég, hogy ilyet vennék fel, nap végére elbőgnám magam, ahogy kinézne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!