Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nálam kizáró ok az, ha egy lány sportcipőt visel?
És még valami, egy lány hogyan sportoljon, hogyan adjon az alakjára, egészségére, ha szerinted nőietlen a sportcipő?
Akkor a futás és az összes sport nőietlen? :D
Kérdező, kösd fel magad.
Az exbarátnőm katonai bakancsot hordott, imádtam :D
Szerintem is nagyon nőietlen. Nekem két sportcipőm van, egyik a futócipőm, és van még egy, amit kiránduláshoz, kisebb túrázáshoz szoktam felvenni.
De városba, munkába stb. eszembe nem jutna sportcipőt felvenni, mondjuk nem is illene a ruhatáramhoz.
Hs kicsit sportosabb a megjelenésem (bár inkább a nőieset, elegánsat szeretem), akkor slip on-t vagy vászoncipőt szoktam húzni.
Mondjuk annak ellenére, hogy szerintem sem nőies a sportcipő, furcsának találom, hogy kizáró oknak nevezed.
Nem nagyon értem, mi a kérdésed? Tök normális, hogy van egyféle ízlésed.
Nekem is van, én a múköröm, szempilla, fitnesz, és a buta nőket nem bírom. Annyira nem, hogy észre se veszem őket, nem is filózok rajtuk, és kérdést se írok ki róluk. Ők elvannak úgy, én meg elvagyok nélkülük. Őket se zavarja ez, engem se a kedvesemet se.
Mi a kérdés?
Az, akit ide belinkeltél kedves kérdező, brutál kényelmetlen tud lenni hosszútávon. Nőként mondom ezt neked. És a sportcipő nem csak az edzoterembe való, hanem túrához, hosszabb sétához is kiváló. Érdekelne, hogy egy ilyen túrakor, kiránduláskor milyen cipőben képzeled el a barátnődet?
Ha valaki igényes magára, akkor egy sportcipőben is tud nőies lenni. Ahogy bármi másban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!