Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy nálam kizáró ok az, ha egy lány sportcipőt visel?
Mindenki azt tart kizáró oknak, amit akar.
Személy szerint undorodom azoktól az emberektől, akik sportszerkóban flangálnak, bagóval meg gyorskajával a kezükban. Főleg, ha nem is sportolnak, de agya van megvenni a 70 ezres futócipőt, amire én meg csorgatom a nyálam és ellenben vele, miss meki&cigivel használnám is.
Amúgy azért annyira szőrösszívűnek nem kell lenni. Az edzőcuccaimat nincs szívem elnyűni utcára, pláne a cipőket, de nekem is vannak tornacipőim pl, mert fog a franc mindig elegánsban botladozni. Az általad linkelt darab számomra öregasszonyos. A sportcipő meg olyan, mint a macinaci, tanuljunk már meg öltözködni, pláne randin. De ezekkel nem értem, mi a baj pl:
Persze, szíved joga azt mondani, hogy nem kell ilyen nő...
az hogy nőietlen, nem tetszik, oké. de az már kissé beteges, hogy kizáró ok.
én hordok sportcipőt, mert rohadt kényelmes,és van hogy arra vágyom, hogy aznap a lehető legkényelmesebb cipőben mászkáljak. na meg nem mindig csinos, elegáns cuccban vagyok, mint ahogy a nők nagy része se csak abban van.
szóval azt megértem, ha nem akarod hogy mindig abban legyen. de hogy sose, az elég hülyeség.
de azt csinálsz amit akarsz igazából, nem probléma ez. most érted, nekem pl kizáró ok az, hogy a férfinek akivel randizok kizáró ok, ha én sportcipőt húzok fel. probléma megoldva.
itt egyedül a saját dolgodat nehezíted meg. azt meg te tudod, hogy megéri-e.
Tehát ha valaki sportcipőben van, azt nem szólítod le, eddig oké.
De tegyük fel, valakit ilyen nyanyacipőben ismersz meg, mint amit linkeltél, és minden randin ilyenben jelenik meg. Megszereted, el tudod vele képzelni az életedet. Egyszer épp nála töltitek az éjszakát, meglátod a cipős szekrényét tele sportcipőkkel. Ilyenkor mi van? Otthagyod a francba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!