Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hagyjam a férfit?
Keres, de utána csak én tartom a chatelést.
Szinte csak ő kezdeményez, aztán amikor elindul a beszélgetés, mintha lefulladna. Én kérdezek, ő válaszol, viszont ha nem hozok fel újabb témát akkor aznap be is fejeződött az egész. Hamar visszaír, nem ad egyszavas válaszokat, de nem kérdez. Mire véljem ezt?
Szerintem nem érdekled annyira, hogy komolyabb erőfeszítést tegyen. Visszaír, nem akar bunkó lenni, de ennyi.
Magamból kiindulva, ha érdekel egy lány, folyamatosan tartom vele a kapcsolatot.
Ez egyébként milyen kapcsolat köztetek?Hogy ismerkedtetek meg, mi a további szándékotok?
Vélhetőleg ilyen az életben is, ismerkedne, szeretné Veled tartani a kapcsolatot, de nem tudja kifejezni magát, nem tud kommunikálni.
Esetleg tegyél egy próbát, találkozzatok,aztán meglátod milyen élőben.Vagy már megtörtént ez?
Vannak olyan pasik (csajok is) akinek nehezen megy az írás de szóban minden rendben Velük.
Lehet,hogy itt is csak erről van szó.
Tud kommunikálni, amikor felhozok egy témát arról jól elbeszélgetünk. Aztán semmi. Meghalt a beszélgetés. Nem értem, akkor minek keres.
Továbbá ha arra megy, hogy leépítsen, akkor miért ír vissza gyorsan mintha lesné, hogy mikor írok.
Ha mindig ő keres és kezdeményezik, de lefullad és neked "erőltetned" annak 2 fő oka lehet:
1) tényleg érdeklődik, de unalmas személyiség, fantáziátlan, nem jut eszébe semmi, "ennyi van benne"
2) fárasztó, kiábrándító neki, hogy mindig ő kezdeményez, mintha te nem lennél érdeklődő
Utóbbinak mondjuk ellentmond, hogy te kérdezel, ő válaszol, de nem kérdez. Ez inkább "gyengébb" embert sejtet, aki irányításra vágyik, hogy te vezesd a beszélgetést.
De az is lehet, hogy csak félénk, annyira zavarban van, hogy leblokkol és nem jut eszébe semmi.
Vagy talonban tart; csak annyira szorítja le a kommunikációt és érdeklődést, hogy "képben maradjon".
Végig gondolva lehet kismillió oka, sok mindenre lehet vélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!