Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elhívjam randizni, vagy hagyjam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhívjam randizni, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Van egy lány,nyáron ráírtam,ismerkedés céljából.Én chaten nem tudok túl jól kommunikálni,valahogy élőben jobban megy,el akartam hívni randira,de más gyorsabb volt,kicsit naiv lánynak tűnik így most volt egy szerelmi csalódása,de nem tudom hogy elmerjem-e hívni,októberben beszéltünk utoljára,mert az idő tájt lett foglalt,közben ráírtam egy barátnőjére,aki szimpatikus volt,ő nem írt vissza,így kicsit még inkább szégyenlem randira hívni.
2018. jan. 30. 07:15
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, így gáz, hogy már a barátnőjét is elhívtad. Az ilyen srácok komolytalanok, akiknek bárki jó.
2018. jan. 30. 07:29
 2/3 A kérdező kommentje:
A barátnője nem válaszolt,a lány akiről meg szó van,akkor lett éppen foglalt.
2018. jan. 30. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha a barátnőjét el merted hívni, akkor őt miért nem??

Mit veszíthetsz? Ha nem válaszol, nemet jelent. Akkor elhívod egy másik barátnőjét :D

2018. jan. 30. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!