Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek elhivjam randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elhivjam randizni?

Figyelt kérdés

Van egy szaktarsam, aki elegge bejon nekem. Csak az a baj, hogy kisse felenk, es a maganeleterol nem nagyon beszel, amugy vannak baratai meg minden, de nem az a tipikus bunko gyerek, aki a kozeppontban van.

Eppen ezert arra gondoltam, hogy elhivom valahova, mivel kovetkezo szemeszterben mar nem talalkoznank.

Baratnom szerint, aki ismeri a sracot, celszeru lenne konkret randira hivni, mert amugy nem venne az adast. Amit megtudtunk rola, abbol pedig kiderul, hogy nem nagyon volt komoly baratnoje. Talan ezert felenk egy kicsit.

Mi ketten egyebkent szoktunk beszelgetni, mindig amikor osszefutunk a folyoson, megkerdezi mi ujsag velem stb.

20/L

2017. máj. 12. 06:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld meg. Lehet annyira el van varázsolva, hogy neki így nem esik le, hogy köv. szemeszterben már nem találkoznátok.
2017. máj. 12. 07:02
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

egy kis piperkőc bátortalan.

miért vele akarsz randizni, ha vannak talpraesett férfiak is?

várj kitalálom: "jajj a szeme, a szája, az arca ahhhwww".

fejezd be a nyálcsorgatást. ha nem férfi hogy elhívjon úgy, hogy majd kiesik a szemed úgy kacsintgatsz, akkor vagy nem jössz be neki, vagy meleg. ennyi.

2017. máj. 12. 07:16
 3/7 A kérdező kommentje:

Talra esett ferfiak, hat lersze. :'D Mutass legalabb egyet. A nyalcsorgatason kivjl semmihez sem ertenek. Egy masik szaktarsamnak is bejottem, mindig bamult, de randizni el nem hivott volna...

Ugyhogy a kezembe kell vennem az iranyitast

2017. máj. 12. 07:22
 4/7 anonim ***** válasza:
Végre egy vagány, talpraesett csaj! Persze, hívd el kávézni, vagy bármi:) Én szurkolok neked :)
2017. máj. 12. 10:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Jövőhéten szeretné majd elhívni pont kávézni. :)
2017. máj. 12. 12:10
 6/7 anonim ***** válasza:

talán mert akik elhívtak, azokat mindet lekoptattad?!

vedd csak kezedbe, aztán meséld el mindenkinek hogy te szedted fel, mert ő még annyira se volt képes hogy megszólítsón.

gratulálok.

Nekem sosm okozott gondot elhívni bárhova is valakit, szóval ne általánosíts hogy "kihaltak" de az esetek jelentős részében lepattintás a vége. szóval akkor hogy is van ez?

persze minden nőnek férfi kell, de ha nyit egy férfi akkor egyből visszavonulnak, vagy hirtelen túl rámenős lesz.

na ezt magyarázd el nekem.

2017. máj. 12. 13:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Soha az eletbe nem mert senki sem elhivni. -.- A baratnoim is ugy szedtek fel a baratjukat, a pasikon mulott volna, ossze sem jonnek. De a legtobb esetben igy volt, egy kivetelt ismerek osszesen.

En amugy nem dorgolnem az orra ala, nem zavar, ha en kezdemenyezek. Nem tudom, hogy ez teged miert zavar. Maximum nemet mond, de legalabb megprobalom.

2017. máj. 12. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!