Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tudok csajozni, hány év után érdemes feladni? Kívámom a szexet de nincs rá lehetőségem ha csak nem fízetek érte. Más is van hasonló helyzetbe? Mit kellene tennem? F
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 12:16
11/13 anonim válasza:
ezt úgy hívják, hogy szerencse. szerencsére meg ne alapozz. most meg ülj le :)
egyébként közel sem vagyok 30 éves, ez csak 1 példa volt
12/13 anonim válasza:
Tudod mi a durva hogy még mások szerint nem vagyok egy undormány, sem alacsony, sem bunkó, sem alkesz, mégsem megy nekem sem ez a dolog.... lassan azt hiszem belefáradok, elég volt. A legrosszabb az hogy egy ismerősnél azt látom, aki mellesleg házas, szinte minden hónapban van egy új futó kapcsolata, egy éjszakása.... Nem értem ez kell a nőknek?
Na mindegy is ne menjünk ebbe bele egyrészt felesleges másrészt csak felbassza az ember magát.
13/13 Joe.38 válasza:
Én se vagyok alacsony, se bunkó. Inni se iszom. Nem szeretem az alkoholt. 39 éves koromig sok csajom volt. Meg is akartam nősülni. De lássuk be feminizmus van. Azaz s.ze.mé.td.om.bo.n nem nő rózsa. Ebben az országban is ahogy legtöbb, fejlett nyugaton a nők elvárásai irreálisak. Kilúgozták az agyukat. A férfi minimum 2000 éve ugyan az. A nő változott meg, változtatták meg lassan száz éve. Azelőtt ismerték kötelességüket is. Ma minden az, minden teher nekik számukra - férfi ellenség lett nekik. Feminizmus meghozta gyümölcsét. Bizonyára van becsületes és kellemes külsejű nő is. Csak hát az a kevés foglalt. A többi meg? Hm..... Nő a nyugger mama is. De hát a keresendő az aki piacképes az 18- mondjuk 29 -ig és természetesen gyerek nélküli. No ezek szinte mind p.i.c..s.á.k. Nem,hogy nem tud, de nem is akar főzni se. A mosógépbe nem akarja beejteni a mosnivalót. pénzt akar azonnal, nem együtt küzdeni. Az Isten fukar. Vagy kellemes külsőt ad a nőknek agy nélkül vagy fordítva. Vékony, kitartó, megértő, csöndes nő nem létezik a 18-29 éves keresett kategóriában. Mit gondolsz miért virágzik a szex "szolgáltatás" ? Mert egyre kevesebb az oda adó nő? Csak jogaikat ismerik. Kötelességükről nem is hallottak. De leegyszerűsítve - nyalatni akarnak képletesen, s.z.o.p.n.i. nem. Kapni mindent, de adni semmit. Férfiak 90 % szenved a feminizmustól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!