Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nem tudok csajozni, hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem tudok csajozni, hány év után érdemes feladni? Kívámom a szexet de nincs rá lehetőségem ha csak nem fízetek érte. Más is van hasonló helyzetbe? Mit kellene tennem? F

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 12:16
1 2
 1/13 Modeler ***** válasza:
36%
Be kéne fejezned a nyafogást itt a gyakorikérdések.hu-n, alakítanod kéne a saját stílusodon, az intelligenciádon és nem kéne betojnod ha ismeretlenekkel kell beszélgetni.
2018. febr. 4. 12:19
 2/13 anonim ***** válasza:
36%
0. Nem feladni kell, hanem javítani azon, amin szerinted nem megy. Le kell bontani a csajozást apróbb elemekre, megvizsgálni mi nem megy és fejleszteni,persze azt se elhanyagolni, mi megy, azon is van mt fejleszteni.
2018. febr. 4. 12:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Gyakorlatilag semmi nem megy a csajozásba!A női nem nekem bonyolult.
2018. febr. 4. 12:26
 4/13 anonim ***** válasza:
42%

Az hogy barátnőd van, és te ezt csak az ingyen szexszel kötöd össze, rég gáz. Menj qvához, te mindenképp menj, és hagyd a nőket :D

Egy nyafogós senki vagy, én kb 6 éves kislányként nyafogtam ennyire, utoljára.

2018. febr. 4. 12:34
 5/13 anonim ***** válasza:
69%
"Az egyetlen kudarc a feladás."
2018. febr. 4. 13:15
 6/13 anonim ***** válasza:
36%

Jaj, hagyjuk már a bölcs beszédet, kedves utolsó.

majd ha 30 évesen is ott tartasz hogy szűz vagy, akkor is mondd ugyanezt.

Ezt az országot elbaszta a saját népe, a fiatalok sötétek mint a segglyukam, kultúra sehol, mindenkinek égig érő igényei vannak és a többi. Nem, az a kudarc hogy míg mások 15évesen már elvesztik a szüzességüket, te még ott tartasz hogy 1 nővel sem voltál még. Cseszheted hogy feladod vagy sem, nem erről szól a történet

2018. febr. 4. 13:33
 7/13 anonim ***** válasza:

Van ilyen ember akinek ez nem megy. Én is ilyen vagyok.

Most is hiába tetszik valaki képtelen vagyok felszedni.

Sztem soha nem lenne szabadfeladni, attól még szarabbul leszel.

2018. febr. 4. 13:38
 8/13 anonim ***** válasza:
55%
29 éves koromig szűz voltam, kedves utolsó előtti, mégse adtam fel és össze is jött. :)
2018. febr. 4. 15:24
 9/13 anonim ***** válasza:
így jártál
2018. febr. 4. 16:36
 10/13 anonim ***** válasza:
Ja, így jártam, hogy nem adtam fel, tettem a célomért és meg is lett. :D Kicsivel jobb, mintha itt siránkoznék még 30 évesen is, hogy miért maradtam szűz.
2018. febr. 4. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!