Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, ha eddig sikertele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha eddig sikertelen voltam a nőknél, de ez változott, viszont egy éve impotens lettem?

Figyelt kérdés

Nem jött össze egy lánnyal se semmi, egy idő után elegem lett az egészből. Ez olyan másfél éve történt, majd rá félévre impotens lettem. Elmentem dokihoz többhöz is. Megoldás nincs eddig rá. Igazából bele is tőrödtem a sorsom a, de három hónapja egy nő erősen érdeklődik irántam.

F/28

2018. febr. 3. 13:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Jó másfél éve nem működik a farkam. Akkor még magas volt a libidóm, sokat maszturbáltam is. Több szert is felírtak, de sok siker nem akadt ebből. Voltam pszichológusnál, bár nem éreztem lelki okokat.
2018. febr. 3. 17:34
 12/13 anonim ***** válasza:

Akik azt írják, hogy nincs szex dugás nélkül azok azért gondoljanak egy pillanatra a leszbikusokra :D Meg ott az idősebbek is, ahol van kapcsolat szex nélkül is.

Szerintem, ha túl vagy orvosokon, kipróbáltad a lehetséges szereket, akkor számolnod kell vele, hogy így maradsz és e szerint kialakítanod az életed.

Lehet jó élet kapcsolat nélkül is. Vagy akár szűzen is. Csak bátornak kell lenned. Meg közben próbálkozhatsz nőknél is, de tuti ez egy sokk mindenkinek. Igazából akkor lenne a legkönnyebb, ha mindenki tudná egyből mi van az, de ezt sajna nem írhatod ki a homlokodra. De van egy csomó nő akinek nem lesz normális kapcsolata egész életében, se gyereke. Pl nekik jó eséllyel jó lennél. Vagy ha valaki szerelmes lesz beléd, lehet annak is. De az biztos, hogy radikál így élni. Bár gondolom legalább gyereked valami úton azért talán lehet. Meg durván hangzik, de remélem jól keresel, mert nyilván az sem árt.

2018. febr. 3. 17:55
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Vagy lehetsz még meleg akit megdugnak :D
2018. febr. 3. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!