Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Többnyire zárkózott vagyok idegenekkel. A párommal is hosszas előzetes ismertség után jöttünk össze. Előtte évekig egyedül voltam, mert a környezetemből nem jött össze semmi. Ha meg évente 1-2 ember odajött kezdeményezni vagy rámírt, leráztam mert idegenek.
22N
Anyu mindig azt mondta hogy ne a Bmw7 tel menjek randira, mert sok nőnek egyből szemet szúr.Vettek egy F astrát, igaz ebből is egy tunning verziót, hogy azért kinézzen valahogy meg menjen is a Gsi verzió az, szóval általában azt nézik a lányok nők, hogy nem passzol a képeimhez a kocsi mert elég jó ruhákban szoktam mászkálni, Havi egyszer Milánóba megyünk ki vásárolni, és hát mikor kipattanok egy F astrából valahogy elmegy az összkép.
Így csak mindig a rendes lányok maradnak, persze később ők is jönnek Milánóba vásárolni, ilyenkor nem bánják, hogy beültek egy F astrába.
Vagy a személyisége fog meg, vagy a külső. De a kettő együtt kell. Egyszerűen nem találok olyat akinél ez
a kettő teljesül.
Te miért vagy kérdező?! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!