Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi miatt vagy sikertelen társkeresés terén?

Figyelt kérdés

2018. jan. 5. 17:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
33%
introxtrektálvt vagyok :SSSSSSS meg alacsony 179,99 cm :SSS
2018. jan. 5. 18:39
 12/29 anonim ***** válasza:
A kommunikációs képességem eléggé fejletlen.
2018. jan. 5. 18:52
 13/29 anonim ***** válasza:
79%
Mindig azokat szúrom ki, akiknek én nem tetszem. S talán kicsit nagyok az elvárásaim, mert nem állok le minden jött-menttel.
2018. jan. 5. 19:46
 14/29 anonim ***** válasza:

mert nagyok az igényeim

és szeretek szabad lenni

24f

2018. jan. 5. 19:59
 15/29 anonim ***** válasza:

Kissé introvertált vagyok, emellett persze ismerős terepen kellőképpen extrovertált is, vagyis ambivertált. A dolog lényege, hogy eddig jobbára a barátnőim szedtek fel (indirekt módon), nem gyakoroltam be emiatt, hogy miképp szólítsak le nőket, mondjuk amúgy sem tenném, értelmetlennek találom pl. utcán, akárhol, mert akik nekem tetszeni szoktak, azok 99,99%-ban foglaltak, ez nem meggyőződés, hanem tapasztalat.

Visszatérve, mentségemre szolgáljon, hogy a nálam idősebb exeim megtanítottak erre-arra. :D Amúgy meg nem vagyok az a tipikus nők bálványa típus. Magas vagyok, tanult/olvasott, stabil állással, sportolok rendszeresen és a látóköröm tágítása mellett hobbijaim is vannak, ám inkább kisfiús a megjelenésem, mint férfias.

Ha már ismerek valakit, akivel van közös bennünk, akkor kitűnően kommunikálok, de a nyitás nem az én asztalom. Idő kell a feloldódáshoz.

2018. jan. 5. 20:19
 16/29 anonim ***** válasza:
Zárkózott vagyok és nem fordulok meg olyan közösségben (sőt, sajnos mostanában semmilyenben), ahol lenne lehetőségem ismerkedni. Emellett pedig fárasztónak, unalmasnak és idegesítőnek tartom az emberek túlnyomó többségét, akikre nem vagyok kíváncsi, mert buták, mint a tök.
2018. jan. 5. 20:46
 17/29 anonim ***** válasza:

Úgy érzem, a párkapcsolatokat nem nekem találták ki. Nem mondom, hogy nem lennék nyitott rá adott esetben, de igazából nem ragaszkodom hozzá.

Nem szeretem, ha folyton lóg rajtam valaki, kell a szabadság. A féltékenységgel egyenesen ki lehet üldözni a világból. Ha arra gondolok, hogy lenne egy párkapcsolatom, nem vágyakozást érzek, hanem dögunalmat. Volt már egy hosszú kapcsolatom, és rettenetesen unalmas volt az is. Ezen kívül nem is nagyon kapom az ajánlatokat, ami nem is baj, jól elvagyok így.

Amúgy nem vagyok antiszoc, vannak barátaim, elfoglaltságaim, csak ez a párkapcsolat téma nem megy.

2018. jan. 5. 21:06
 18/29 anonim ***** válasza:
Sok a munka, akiknél próbálkoztam, azoknak nem voltam szimpi.
2018. jan. 5. 21:44
 19/29 anonim ***** válasza:
66%
Nem vagyok szép és nem is zavar. Dagadt vagyok és ez sem zavar. Túl nagy szám van, csipkelődök, okoskodok viszont könnyen haverkodom, szerintem a humorom miatt, de ennek ellenére amikor komolyra fordulna valami rájövök, hogy abszolút nem kell ez nekem. Jól el vagyok egyedül, nekem inkább egy baráti kör hiányzik, de a legtöbb srác bepróbálkozott egy idő után, vagy eltűnt. Ha szerelmes voltam mindig egyoldalú volt, mostanra már nem is nagyon nézegetem a pasikat. Macskás vénasszony leszek :D
2018. jan. 5. 21:52
 20/29 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szép, rossz a kommunikációm és nem nyomulok a nőkre 1000-el.
2018. jan. 5. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!