Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Átlagos férfiként nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagos férfiként nincs esélyem barátnőre? Mert mindennőnek bmw-s pasi kell

Figyelt kérdés
2018. febr. 2. 20:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Uncsitesomnak is BMW-je van pedig csak okj-s ügyintéző az önkormányzatnál valami 120 E-vel.

Még a nőjét is társkeresőn szerezte. Szal nem értem mi ez a BMW őrület.

2018. febr. 2. 20:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Van esélyed barátnőre átlagos férfiként.

Nem kell minden nőnek BMWs pasi.

Átlagos férfi nem kérdez ilyen baromságot.

Igazából kevés az a sztereotípikus plázacica, akik a BMWs pasikra buknak. A legtöbb nő normális. Ha te is normálisan állsz hozzájuk.

Ezeket férfiként tapasztaltam.

Őöööö.... ... ... te beszélgettél már valaha is nővel???

2018. febr. 2. 20:42
 13/20 anonim ***** válasza:

B+ kérdező, olyan sötét vagy, mint az éjszaka.

Mégis, mi az átlag? Kinek mi?

Páromnak nincs autója, most vettünk közös pénzből lakást, már 5 éve együtt vagyunk. Nincs sok pénze. Tesco-ban dolgozik.

Jé, hogy lehet neki barátnője. 10 milliós kérdés! Válaszold meg!

2018. febr. 2. 20:47
 14/20 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező ez nem hozzád szól, hanem az itteni nőkhöz: csajok, hol a francba találtok ti bmws pasikat? Én még az utcán sem látok ilyeneket, pedig már direkt elkezdtem figyelni, mióta az itteni pasik elkezdtek miattuk p...csogni. :/
2018. febr. 2. 21:00
 15/20 anonim ***** válasza:
Én láttam. Tudod, ők szidják még a buszsofőr anyját is, ha kidudálja őket a buszsávból.:D
2018. febr. 2. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:
55%
Személy szerint az Audit preferálom...
2018. febr. 2. 21:44
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem kell minden nőnek BMW-s pasi, de ilyen hisztis óriáscsecsemő sem, mint te...
2018. febr. 2. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
11%
Már én is inkább szeretném eladni a 9 éves 7-est,pedig nagyon szép,de lassan kezd ciki lenni:(N
2018. febr. 2. 22:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Áldozzunk egy perc néma csendet a kérdező valaha volt intelligencia foszlányaiért, amik láthatóan már szertefoszlottak.
2018. febr. 2. 22:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Hát nekem egy Audi is megteszi! :D

Senkit nem az autód érdekelné hanem a nem létező agyad vagy a megjelenésed. Kezdj él járni egy kondiba az itteni sírás helyett!

2018. febr. 4. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!