Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan, aki csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki csak azért nem tud ismerkedni, mert nincs a közelében egy épkézláb nő/férfi?

Figyelt kérdés
Szeretne párkapcsolatot, de a munkahelyen csak azonos neműek és/vagy férjezett/nős emberek vannak. Aki szabad, az nem tetszik, vagy neki nem tetszel. Ha meg igen, akkor az illető alkoholista és/vagy drogos és/vagy nem normális, stb. A netes társkeresőket meg hagyjuk, az a vicc kategória.

#ismerkedés #de kivel?
2018. febr. 2. 19:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%

Igen. Férfi vagyok és férfiak között mozgok.

A neten meg rég nem keresek, férfiként lehetetlen.

Szóval más témákkal foglalkozom, elütöm az időt mással.

2018. febr. 2. 19:25
 2/12 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a legtöbb szingli férfi így van ezzel. Szinte az összes nő foglalt, még olyanok is akik amúgy rondák, de így is simán találnak pasit ebben a férfitöbbletben.
2018. febr. 2. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Nagyjából rám is igaz. 27l
2018. febr. 2. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:

Ha a közelben nincs, akkor tágítani kell a környezet határait, eljárkálni, új embetekkel ismerkedni, stb.

Ki kell mozdulni a komfortzónából.

2018. febr. 2. 19:36
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező rátapintottál a lényegre. Az egyiknek a lába hiányzik. A másiknak a keze. Van akinek keze is lába is hiányzik. Akinek a keze és lába is megvan annak a feje hiányzik.
2018. febr. 2. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Pacsi.:)

10 fiú van a szakon, ahova járok, vagy foglaltak, vagy nagyon visszataszítóak bulizni nem szeretek, a sportom magányos sport, vagy itthoni, a netes társkeresés undorító és színvonaltalan. :)

És mellé sajnos bizalmatlan is vagyok, nem állok le olyannal, akit nem ismerek regot és nincsenek közös barátaink. Túl sokszor próbáltak már nekem is szexért szerelmet hazudni, és nem akarok ilyenekkel játszani, hogy mikor megkedvelném az illetőt, akkor fogy el a türelme. Kicsit unalmasak ezek a ráeszmélések az első pár randi után, hogy hmmmmmmmm, mégsem akarok most komoly kapcsolatot.

2018. febr. 2. 19:40
 7/12 anonim ***** válasza:
76%

Párkapcsolatot már nem keresek köszönöm,legalábbis nincs az az isten,hogy én mégegyszer megnyíljak,udvaroljak és bizalmat szavazzak valakinek.Azt meg nem várom el senkitől,hogy teperjen utánam.

Sok sikert :)

2018. febr. 2. 19:55
 8/12 anonim ***** válasza:
76%
Jelen. Munkahely kilőve, akiket meg ismerek lakóhelyemen, évek óta foglalt nők. Ismerked(t)em itt mostanság egy számomra hihetetlenül vonzó személyiségű nővel, de ő meg 300 km-re él és most közös megegyezéssel hanyagoljuk egymást egy udrig, amíg rendezi a lelkét, hogy mit akar. Adott esetben érte elmennék 300 km-t, mert nagyon megmozgat a levelezések során. De az is lehet, hogy csak szívatás, mert valójában pasas. 😕😀 Akkor ba..ok keserűt.
2018. febr. 2. 20:13
 9/12 A kérdező kommentje:
Jó a szöveged 8-as.:) A poén, hogy én már jártam így. A levélben nagyon vonzó nő a valóságban egy szakállas, meleg pasas volt.:)
2018. febr. 2. 21:04
 10/12 anonim ***** válasza:
63%
Jelen. Igaz, én nő vagyok. nekem mellé még az is átszik, hogy fiatalabbnak nézek ki a koromnál, így ha valaki le is szólít, az minimum 10 évvel fiatalabb. Marad a társkereső, ahol legalább ki tudom írni a koromat. De az meg...
2018. febr. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!