Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki csak azért nem tud ismerkedni, mert nincs a közelében egy épkézláb nő/férfi?
Igen. Férfi vagyok és férfiak között mozgok.
A neten meg rég nem keresek, férfiként lehetetlen.
Szóval más témákkal foglalkozom, elütöm az időt mással.
Ha a közelben nincs, akkor tágítani kell a környezet határait, eljárkálni, új embetekkel ismerkedni, stb.
Ki kell mozdulni a komfortzónából.
Pacsi.:)
10 fiú van a szakon, ahova járok, vagy foglaltak, vagy nagyon visszataszítóak bulizni nem szeretek, a sportom magányos sport, vagy itthoni, a netes társkeresés undorító és színvonaltalan. :)
És mellé sajnos bizalmatlan is vagyok, nem állok le olyannal, akit nem ismerek regot és nincsenek közös barátaink. Túl sokszor próbáltak már nekem is szexért szerelmet hazudni, és nem akarok ilyenekkel játszani, hogy mikor megkedvelném az illetőt, akkor fogy el a türelme. Kicsit unalmasak ezek a ráeszmélések az első pár randi után, hogy hmmmmmmmm, mégsem akarok most komoly kapcsolatot.
Párkapcsolatot már nem keresek köszönöm,legalábbis nincs az az isten,hogy én mégegyszer megnyíljak,udvaroljak és bizalmat szavazzak valakinek.Azt meg nem várom el senkitől,hogy teperjen utánam.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!