Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem szeret ismerkedni ha amúgy szimpatikus lenne neki a férfi?
Mert tök mindegy, szimpatikus-e valaki vagy nem, minden jogom megvan arra, hogy ne ismerkedjek vele, ha én nem akarok vele ismerkedni :D És kész :D Ennyi.
Ha nekem az internet tabu, akkor tabu lesz akkor is, ha a jóisten ír nekem. És meg se kell indokolnom. Így döntöttem és kész.
Jobban örülnek 100 rajongónak és nem akarnak egy srác mellett elköteleződni.
Sunshinedoll elolvastad a kérdést? A kutya nem kérdezte, hogy mihez van jogod. A MIÉRT volt a kérdés.
Pedig Napfeny-hercegno tokeletesen leirta, mi a helyzet. Nem ismerkedik, az inkdok, csak!
Nagyjabol ez szokott lenni, szoval ne szivd mellre, nem erre az eletmodra van kalibralva egy no, de meg egy ferfi se igazan.
Ha kicsit is csinos vagy folyamatosan mindenki ismerkedni akar veled, mig ha csak visszamegyunk 100 evet, egy lany akkoriban valaszthatot 20-30 falubeli kozul, abbol tudott szelektelni a tobb szazbol sokkal nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!