Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha szeretne veletek ismerkedni egy férfi, és nem bunkó módon elutasitjátok az ismerkedést, de ő azért nem adja fel azt mennyire nézitek jó szemel?
Én ha egyszer világosan visszautasítom, akkor értse meg és ne nyomuljon tovább. Teljesen mindegy, milyen indokkal. Nem véletlenül utasítom vissza.
(Persze ez az én véleményem)
Tapadósan ne folytassa az biztos, de persze a lelki szemetesládája sem legyen.
De igazából konkrétan nem érdemes rákérdezni ilyenre, hogy járunk, vagy bármi, mert azt az ilyen rögtön borítja. Inkább ha máshogy derül ki, akkor megpróbálni felvidítani, meg hogy ne csüggedjen akármi (lényeg hogy ne te kapd az egész sztorit a nyakadba, mint egy barátzónás pasas) aztán később elhívhatod valahova, ha kérdezi hogy randi akkor viccesen üsd el "Szeretnéd hogy randi legyen? :D" vagy bármi. Aztán utána a találkozón meg alkotni, legalább a csókig.
Ha viszont határozottan elutasító még így is, vagy nem jössz be neki, akkor tényleg felejtős.
Semennyire sem nézem jó szemmel. Olyan társra semmilyen körülmények között sincs szükségem, aki semmibe veszi a konkrétan kifejezett vágyaim.
Az oké, hogy nem bunkó módon visszautasítom, elfogadja, tudomásul veszi, és esetleg még a periférián ott marad, néha beszélünk, kulturált viszony van közöttünk, abból sokkal több minden alakulhat ki a későbbiekben, mintha tovább nyomul, erőlteti a dolgot, és mintha mi sem történt volna, egy szóval sem utasítottam volna el, tovább csinálja a korábbiakat. Az rövid úton a teljes elzárkózáshoz vezet. Legalábbis nálam. Bizonyára vannak lányok, akiknek meg pont ez kell, mert ők így kéretik magukat, vagy mittudomén.
Adok egy tanácsot:Ne nyomulj ne eröltesd ha a közelében akarsz maradni akkor éreztesd vele hogy számithat rád a bajban és ha problrmaja van akkor állsz a rendelkezésére de ne told túl .Tarsd tiszteletben hogy szakitott és még gyászol és még nem àll készen egy uj kapcsolatra .Én személy szerint nem örülnék neki ha nyomulnanak szakitás utàn pasira s
sem tudtam gondolni csak arra hogy elegem volt egyedül akarok maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!