Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mikor fognak kinőni a "Csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor fognak kinőni a "Csak a legjobbat vagy semmit" -ből a lányok/nők?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre életem során, hogy általános iskolában. középiskolában majd végül az egyetemen is, hogy gyakorlatilag az összes nő (persze néhányat leszámítva) csak és kizárólag a legjobb pasihoz vonzódik - függetlenül attól, hogy ő hogyan néz ki - és mindenáron őt akarják meghódítani. Persze a pasi ennek nagyon örül és szépen sorban végigdöngeti őket.

Akiket éppen nem kúr, azok is úgymond "foglalt" állapotban vannak. Tehát átlag halandónak megközelíthetetlen.

Na már most ugye "superman" nem tud osztódni, így belőle is csak egy van és jobb esetben végül csak egy csajt fog választani a kérői közül.

Tételezzük fel, hogy a csajok nem akarnak magányban lenni életük végéig, ezért összeakarnak majd jönni valakivel. Remélhetőleg egy olyan pasassal, aki saját kategóriájukban van.

A kérdésem a következő: Mikor jön el azaz időszak a lányok/nők életében, amikor már nem a legjobb kell, hanem beérik egy "alacsonyabb szintű" pasassal is?

Mert azt még megértem, hogy középiskolában mindenki a legjobbat akarja, meg még megtehetik. De hogy az egyetemen is, főleg MSC-n (most arra járok), ahol már 22-23+ éves csajok vannak. Nekik is csak a legjobb kell vagy semmi. Az azért már sok.

2018. jan. 31. 14:09
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
#40-es itt senki nem mondta hogy a nyomik 30 évesek pïnában fognak úszni. Annyit mondtam, hogy abban a korban kiegyelítődnek a térfelek, ÁTLAGOSAN jóval könnyebb egy férfinak ismerkedni. Tudjatok már átlagot értelmezni, ne menjünk már szélsőségekbe..
2018. febr. 1. 09:58
 42/46 anonim ***** válasza:
84%

#41, igen ez így korrekt, de kiegészíteném úgy, hogy abba az átlagba azok a férfiak tartoznak, akiknek 20 évesen is voltak valamire való kapcsolataik. Tehát az átlagos, normális férfiak. Nekik "felvértezve" tényleg több lehetőségük lehet.

De vannak itt akik azt hiszik, hogyha 30 évesen felkelnek az ágyból, akkor majd 22 éves lányok fognak csüngeni rajtuk fürtökben. Ez pedig nem az átlag, hanem a szélső érték.

Nekik nem várni és önámítani kellene, hanem MOST csajozniuk.

2018. febr. 1. 10:28
 43/46 A kérdező kommentje:

"Aki tud kommunikálni, normálisan ismerkedni, vannak céljai, férfiként viselkedik az 17, 24 és 30 évesen is vonzó lesz a nők számára."

Gondolom akkor a külső nem is számít csak az, hogy tudjon kommunikálni a nőkkel.

Ekkora hülyeséget még nem hallottam. Jót röhögtem rajta. :D

Egyébként Tóth Edu (Showder klub) is elég kapós a nőknél, mert elvileg nagyon hozza a férfit a külsejével. Nekem is vannak ismerőseim akik szerelmesek belé. Na már most ő nehezen kommunikál szerintem.

Ezzel szemben rengeteg olyan férfi ismerősöm van, akiket a k.urvak nem vállalnak be, miközben nagyon jó fejek.

2018. febr. 1. 12:24
 44/46 anonim ***** válasza:
76%

Nagyon tévedsz :)

Ha most jönne egy pasi, aki jobban nézne ki a páromnál, attól még egyáltalán nem tartanám nála "jobb pasinak"...

Kicsit el vagy tévedve.

Hallgass a 40-es válaszolóra, nagyon szépen leírta, kár, hogy nem lehet kétszer felpontozni egy választ.

Meg hát ő férfi, talán neki hisztek.

2018. febr. 1. 13:01
 45/46 anonim ***** válasza:
75%
40-es hsz-ben van igazság.
2018. febr. 1. 14:27
 46/46 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit agyaltok ezen ennyit. Engem valahogy egészen hidegen hagy ez. Nők preferálnak bizonyos típusokat másokat meg nem és kész. Nők is vannak hasonló helyzetben. Ez nem változik a korral. Esetleg annyi van, hogy a nő nagyon gyereket akar, fogytán az ideje és mivel nem talál mást lehorgonyzik egy olyan mellett aki nem volt sikeres soha a nőknél. Neki akkor "szerencséje" van és nem arról van szó, hogy 15 év sikertelenség után elkezdenek bukni rá a nők. Csak kell egy balek apukának, aki amúgy nem egy tróger, de nem az az élvonalbeli férfi akiért 20 évig epekedtek.

Ennyi. Nem annak születtél aki sikeres ezen a téren. Nem ilyen lettél külsőleg, nem ilyen lett a jellemed.

Szenny média felfújja ezt a szerelem és párkeresés dolgot. Mindenki kábulva keresi élete párját. Közben egymásból járnak, kelnek a másikba az emberek. Hányinger...

Ha valami szellemi vagy testi mélyponton vagy és azért nem kellesz nekik akkor onnan fel tudsz állni és vannak lehetőségek. De, ha nincsenek ilyen bajaid, csak egyszerűen nem vagy egy kitüntetett személy a párkeresésben, nem vagy olyan akiért legalább páran érdeklődnek, akkor nem nagyon tudsz mit tenni. Nem mondom, hogy nem lehet nőt találni ilyen helyzetben, de attól még baromira nem mondhatja magát sikeresnek valaki, hogy 2, 3, 5 év alatt lett egy nője, aki valami csoda folytán nem lépett le.

2018. febr. 1. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!