Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak kinőni a "Csak a legjobbat vagy semmit" -ből a lányok/nők?
Azt vettem észre életem során, hogy általános iskolában. középiskolában majd végül az egyetemen is, hogy gyakorlatilag az összes nő (persze néhányat leszámítva) csak és kizárólag a legjobb pasihoz vonzódik - függetlenül attól, hogy ő hogyan néz ki - és mindenáron őt akarják meghódítani. Persze a pasi ennek nagyon örül és szépen sorban végigdöngeti őket.
Akiket éppen nem kúr, azok is úgymond "foglalt" állapotban vannak. Tehát átlag halandónak megközelíthetetlen.
Na már most ugye "superman" nem tud osztódni, így belőle is csak egy van és jobb esetben végül csak egy csajt fog választani a kérői közül.
Tételezzük fel, hogy a csajok nem akarnak magányban lenni életük végéig, ezért összeakarnak majd jönni valakivel. Remélhetőleg egy olyan pasassal, aki saját kategóriájukban van.
A kérdésem a következő: Mikor jön el azaz időszak a lányok/nők életében, amikor már nem a legjobb kell, hanem beérik egy "alacsonyabb szintű" pasassal is?
Mert azt még megértem, hogy középiskolában mindenki a legjobbat akarja, meg még megtehetik. De hogy az egyetemen is, főleg MSC-n (most arra járok), ahol már 22-23+ éves csajok vannak. Nekik is csak a legjobb kell vagy semmi. Az azért már sok.
De én 24 éves vagyok. Nem járhatok egy 40 évessel.
Számomra a 18-25 éves korosztály az ideális. Majd ha idősebb leszek pl. 40 éves akkor jöhet 35-40 éves nő.
Tegyük fel, hogy én hitegetem magam... Nem igaz, legalábbis azon a bolygón, ahol én élek, nem.
Szerinted, ha nekem rendben van az életem úgy amúgy. Ahogy írtam is. Gondolod, hogy esetleg, véletlen le fogok állni valami nyomorékkal, csak azért, mert megjelenik rajtam pár ránc? Ettől nem kell tartanod. Mint mondtam, nem embert tenyészteni vagyok itt, pláne nem egy hülyével, vagy egy számomra egyáltalán nem vonzó (függetlenül hogy én hogyan nézek ki épp) emberrel tengődni vagyok itt. Hál' istennek az emberiség így is vígan szaporodik, én meg hál' istennek sem most, sem máskor nem fogok egy nyomorék társaságára vagy péniszére rászorulni. Bármilyen hihetetlen.
Kérdező nem azt mondtam, hogy állj le egy 40 évessel családot alapítani.. annyit mondtam, hogy az idő neked dolgozik: ahogy telik az idő egyre jobb pasinak fogsz számítani. Ez azt jelenti hogy ha most egy 4/10-es vagy, akkor később akár egy 6/10-esre is felmehetsz a nők szemében, ha most egy 8-as vagy akkor később egy 10-es is lehetsz stb. A nőknél ez fordítva van.
#32-es nyugi van, ez nem ellened irányul én csak azt mondom, hogy mi a helyzet általánosságban:D Lehet, hogy te különleges eset vagy (bár mindenki ezt hiszi magáról), léteznek ilyenek, viszont ÁLTALÁNOSSÁGBAN elmondható, hogy párkapcsolat/párkeresés terén a 30-as évek közeledtével a férfiak egyre jobb helyzetbe kerülnek, míg a nők egyre rosszabba.
Most még így gondolkodsz de azért várd ki a 20-as éveid végét, amikor beüt a biológia.
"Szóval lényegében mindegy, mivel érvelsz, felőlem földhöz is bäszhatod magad a statisztikáiddal" A stílus maga az ember..;) Nem engem kell ócsárolni, ez egy statisztika. Az égnek is kurväanyäzol amikor esik az eső?
Ismerem az embereket annyira, hogy tudjam, milyenek. Ti betegek vagytok, gyönyörű mintázatot rajzolva a beteges elhárító mechanizmusaitokkal. Tankönyvi példa lehetne.
Az pedig kifejezetten cuki, hogy az anyai ösztönnel hozakodnak egyesek elő ilyenkor, meg a tikitakkal. Főleg, hogy az anyai ösztönt pont az utód váltja ki, a biológiai óra meg hiába ketyeg, ha a mai világban minden ember az önállóságra törekszik, többnyire sikeresen. Az ember, ha jól működik, magasabb igényszinten mozog annál, hogy egy lehetetlen alakkal csessze el az életét. Nagyon sok ember nem vágyik családra, főleg idehaza. Nagyon sok embernek keresztbe húzná a terveit sok esetben a család, legalábbis így gondolja. Én sem tartom feltétlenül szükségesnek, mégha pártolom is, tekintve, hogy kicsit tudatosabban nézve a dolgokat, nekem inkább egy egész embert igénylő, rettentően kemény feladatnak tűnik egy egészséges gyerek felnevelése, aki kellően jól teljesít és akit nem visz el a világ egy nagyon rossz irányba. Belegondolni is nehéz, mennyi helyen törhet meg az élete és ti ennek ékes példái vagytok. Meg a Deákon lófráló tinik, akiknek az édesanyja ha nem minimálbérért gürizett volna, hanem otthon maradt volna annyi ideig vele, amennyi ideig lehetett volna, és nem csak este látta volna az ágyában, az a gyerek gyönyörűen teljesítene és nem a társadalom szemete lenne, 14 évesen már alkoholproblémákkal. Zárójel bezárva.
Ja, hogy itt mindenki csak moslék oldalakból, szelektíven tákolja össze a maga tényeit? Sajnálom, hogy nem olvastok szakirodalmat. I mean, minőségi szakirodalmat.
Amíg nem tudtok olyan szeletet villantani, aki egyszerre minőségi publikáció és nem ismerem (ez nehéz lesz), addig szövögessétek az álomvilágotokat a gyerekszobátokban. Talán most van, ha már anno nem volt. Amíg én azt látom, hogy pongyola mód összetákolt dolgokkal jöttök, aminek sem a tudományhoz (nem, nem a majmokhoz, a modern emberhez –mert van különbség) sem a valósághoz, amit én és még sokan látunk a környezetünkben, semmi köze, addig magatokat teszitek köznevetség tárgyává.
De ha a jelenlegi tények nem elég bizonyíték nektek, mert tényleg ennyire ostobák vagytok, akkor várjunk még 20-30 évet. És be fog ugrani, hogy ja, volt pár alak azon az oldalon, aki figyelmeztetett minket, hogy hülyék vagyunk, de mint a segg. És ja, tényleg csak a bor értéke nő a korával.
Figyelj.. én nem fogok leállni vitatkozni egy olyan emberrel, aki statisztikákra kurväanyäzással válaszol..:D Mondhatnék bármit, úgysem tudnálak meggyőzni, de az igazat megvallva minek is akarnálak? Nem a te kérdésedre válaszoltam, a kérdezőt nyugtattam meg, hogy az idő múlásával jobb helyzetben lesz.
Most lehet itt filozofálni az okokon, az okozat tisztán látszik a statisztikákban. A férfiaknál a peak point 25-35 éves koruk környékén van, a nőknél 21-24. Most haragudhatsz emiatt a világra, de ez van.
Egyébként ismerem a hozzád hasonlókat. Próbálod elhitetni magaddal, hogy nincs szükséged senkire, de legbelül te is tudod, hogy ez nem így van, viszont ezt egészen addig magadban tartod amíg bele nem savanyodsz. Hogy ne érezd annyira sz@rul magad más nőkkel is megpróbálod elhitetni, hogy nekik sincs szükségük senkire. Talált, süllyedt?
Férfiként mondom, hogy marhaság ez a tikitaki, 30 felett elértéktelenődik a nő, de a férfi hirtelen kapós lesz.
Ez csak nagyon buta önámítás.
Az a része igaz, hogy 30 felett egy férfi már fel tud mutatni valamit és fel tud vázolni egy jövőképet, megkomolyodik, így ha eddig csak visszafogott volt, akkor tényleg nyílnak lehetőségek.
Márha fel tud, nem anyukájával élő nagy gyerek, aki képtelen érdemi kommunikációra a nőkkel.
De ebből kár erőlködve kihozni, hogy ahogy betölti a 30-t a párkapcsolati nyomorékok előtt is kitárulnak a kapuk.
Aki tud kommunikálni, normálisan ismerkedni, vannak céljai, férfiként viselkedik az 17, 24 és 30 évesen is vonzó lesz a nők számára.
Aki meg ezekre képtelen az 30 évesen sem lesz vonzó. Sőt, ha 30 éves korára nem tud felmutatni egy valamire való kapcsolatot, akkor teljesen jogosan fogják a nők azt feltételezni, hogy valami gond van. Tehát pont, hogy még kevésbé lesz kapós.
A nőket illetően pedig teljesen téves feltételezés, hogy majd beérjék a nyomikkal is. Miért érnék be?
Inkább azt tapasztaltam, hogy magasabb a szint, nemhogy csökkene.
Egy kiteljesedett, önmagával és a nőiességével tisztában lévő, határozott elképzelésekkel, célokat már megvalósító nőnek is hasonló férfi fog kelleni. Nem egy olyan akit tanítgatnia kell.
Arra felesleges apellálni, hogy mivel a 22 éves lányok most 30 éves férfiakkal nyomulnak, akkor majd a nyomi gyerek is 30 évesen 22 évesekkel fog nyomulni.
Mert az a 30as aki most 22 évesekkel nyomul, annak 16 évesen is ment. A 22 éveyek sem a 30as nyomit, hanem a 30as férfit választják. EZ a lényeg.
Mindenféle kretén elméletek és nevetséges igazolások helyett, inkább ismerkedni és megszólítani kellene a nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!