Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor fognak kinőni a "Csak a legjobbat vagy semmit" -ből a lányok/nők?
Azt vettem észre életem során, hogy általános iskolában. középiskolában majd végül az egyetemen is, hogy gyakorlatilag az összes nő (persze néhányat leszámítva) csak és kizárólag a legjobb pasihoz vonzódik - függetlenül attól, hogy ő hogyan néz ki - és mindenáron őt akarják meghódítani. Persze a pasi ennek nagyon örül és szépen sorban végigdöngeti őket.
Akiket éppen nem kúr, azok is úgymond "foglalt" állapotban vannak. Tehát átlag halandónak megközelíthetetlen.
Na már most ugye "superman" nem tud osztódni, így belőle is csak egy van és jobb esetben végül csak egy csajt fog választani a kérői közül.
Tételezzük fel, hogy a csajok nem akarnak magányban lenni életük végéig, ezért összeakarnak majd jönni valakivel. Remélhetőleg egy olyan pasassal, aki saját kategóriájukban van.
A kérdésem a következő: Mikor jön el azaz időszak a lányok/nők életében, amikor már nem a legjobb kell, hanem beérik egy "alacsonyabb szintű" pasassal is?
Mert azt még megértem, hogy középiskolában mindenki a legjobbat akarja, meg még megtehetik. De hogy az egyetemen is, főleg MSC-n (most arra járok), ahol már 22-23+ éves csajok vannak. Nekik is csak a legjobb kell vagy semmi. Az azért már sok.
"azokra a férfiakra, akiktől szexuálisan beindulnak, nagyon nem számíthatnak hosszú távon. "
Szemen szedett hazugság.
Attól, hogy valaki jól néz ki, még nem lesz "jobb pasi"
Hát dehogynem. Épp ez a lényege az egésznek.
Természetesen ez a nőkre is igaz.
10-ből egy válasz hasznos. Durva. Nem véletlen, hogy a felmérések szerint a magyar lakosság nagy része funkcionálisan analfabéta.
SENKI sem kérdezte, hogy milyen szépen tudjátok fényezni magatokat és előadni, hogy nálatok ez a jelenség nem létezik. Ha úgy érzitek, hogy nem tudtok választ adni a kérdésben szereplő MIKORRA, akkor simán menjetek a következő kérdésre. Ha nem értek az olvadóbiztosítékhoz, mert még nem szereltem és nem kapcsolatos velem, akkor én sem írom oda, hogy nem értek az olvadóbiztosítékhoz.
Amelyik nőre ez jellemző, az idővel kétségbeesik és leadja az igényeit vagy örökké ilyen marad. Ismerek több olyan nőt is, akiknél amint képbe került egy jobb pasi, dobták is fel a házasságot és mentek tovább.
Ne haragudj, de neked miért fáj az, ha valaki úgy szervezi az életét, ahogy NEKI jó és amit Ő érez jónak?
A legtöbb ember életét (az enyémet is) túl sok dolog és számomra fontos ember teszi ki ahhoz, hogy másra elszarjak időt. Nem-fogok-foglalkozni-olyannal-akivel-nem-látom-értelmét.
Hiába tételezel te fel bármit. Én nem abban látom az életcélom, hogy feltétlen megállapodjak valaki mellett és gyerekgyáros legyek. Igen, vágyom családra és nem, nem szeretem ezeket a csikicsuki kapcsolatokat -utóbbi miatt is vagyok inkább egyedül és maradok el a fenekemen pasizás helyett.
Ha lesz, örülök neki, ha nem, van elég dolgom. Jelenleg még 2 diploma, egy saját lakás összehajtása, meg szeretnék tanulni még pár nyelven, mert élvezem, szeretném letenni a jogsit, szeretnék utazni, ha majd magam keresem rá a pénzt, szeretek sportolni és a többi, és a többi... Nekem nincs időm (bocs) sem hülye emberekre, sem olyanokra, akit úgy hívok szerelmemnek, hogy bottal sem piszkálnék. Nem szorulok rá mások társaságára. Nem szorulok rá egy kapcsolatra.
Nekem nem a legjobb kell, vagy semmi. Hanem a megfelelő, vagy semmi. Eddig nem láttam senkit megfelelőnek. Pedig én is 22 éves vagyok, egy párkapcsolattal magam mögött és vagy 80 idiótával, aki folyamatosan kóstolgatott/kóstolgat időszakosan azért, mert nem őt választom meg nem megyek randira.
Tartsátok már tiszteletben, hogy ehhez 2 ember kell. Akik közül az egyik, ha velem akarnak randizni meg járni, én leszek.
Nyugi, 30-as éveidben már jóval könnyebb lesz:D
A férfi olyan mint a bor, ahogy érik egyre jobb lesz. A nőknél 22-23 éves kortól már csak lefele van, aki nem kel el 28-30 éves koráig az kétségbeesetten fogja kutatni a párját.
#27-es hitegesd csak ezzel magad, de belül te is tudod, hogy ez így van:D.
Van is egy ilyen statisztika, hogy a férfiak mindaddig a náluk 1 évnél fiatalabb nőket találják a legvonzóbbnak, amíg azok el nem érik a 21 éves kort. 21 éves kor után ahogy idősödnek a férfiak, mindig a 21 évest választanák.
A nőknél máshogy van, ők a náluk 1-2 évvel idősebbet találják a legvonzóbbnak egészen 35 éves korukig, 35-től felfele viszont leragadnak a 30-35 éves pasiknál.
Na meg ugye öregen nem jó szülni, család iránti vágy is erősödik, anyai ösztönök is előjönnek.. satöbbi satöbbi.. tikk-takk az idő a férfiaknak dolgozik
én is a legjobbat választottam. külsőre mondjuk átlagos, de az biztos, hogy a legokosabb, legintelligensebb, legviccesebb, legrendesebb. ha szakítanék, akkor is legalább egy ennyire okos, intelligens, vicces, rendes fiúval jönnék össze. rosszabbal biztos nem.
szerintem normális, hogy mindenki a maga prioritása szerinti legjobbat akarja.
én nem sértődöm meg, ha valaki nem elégszik meg velem. azok egyszerűen kiesnek a potenciális partnerek köréből és kész. azon meg mit keseregjek, hogy mennyien esnek kívül az én célpiacomon. ennyi erővel sírhatnék azon is, hogy nem vonzódom lányokhoz, és velük nem tudok összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!