Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha tényleg semmit nem látnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg semmit nem látnak a pénzből, miért akarnak mégis egyes nők pénzes pasit?

Figyelt kérdés
Mert ugye sokan mondják itt, hogy ami a férfié, az sosem lesz közös, még egy házasságban sem. Illetve van olyan lányismerősöm, aki direkt keresett tehetősebb párt, de néhány elejtett megjegyzésből azért lejön, hogy nem kap kártyát a párja számlájához még 4 év után se, csak meghatározott összegű költőpénzt.
2017. dec. 17. 17:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
77%
Nekem ugyan nem kell pénzes pasi, de az, aki elért valamit az életben, az sokkal tiszteletreméltóbb, mint aki nem. Nem?
2017. dec. 17. 17:21
 2/26 anonim ***** válasza:
56%

Attól, hogy nem adom oda a kocsim a csajnak, még neki is jó, ha nem BKV-val, vagy egy lekoszlott Ignissel megyünk valahova.

Attól, hogy nem iratom a lakást a nevére, még jó környéken lakhat velem, és nem kell valami csótánytelep közepére hazamenni, vagy 17 fokban fagyoskodni, mert nem telik fűtésre.

Attól, hogy nem adok neki társkártyát, még a karácsonyi ajándék nem egy kínai felső lesz.

És ha a férfi jól keres, akkor könnyebb a csajnak kifizetni mellette mondjuk a nyaralás rá eső részét, hiszen másik oldalt meg valószínűleg megspórolja ott, hogy mondjuk nem kell a rezsi felébe beszállnia.

2017. dec. 17. 17:25
 3/26 A kérdező kommentje:

Mit takar az "elért valamit"?

Van, akinek már 18 évesen lakása meg kocsija van a szülőktől, mert leérettségizett. Van, akinek meg doktorija, és nem telik ezekre csak 30 felé. Most akkor melyikük "ért el többet"?

2017. dec. 17. 17:26
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
A már meglévő vagyon nem lesz közös, de a házasság alatt keresett pénz igen.
2017. dec. 17. 17:31
 5/26 anonim ***** válasza:
87%

Státusz, you know. Ha valaki nem lottóból nyeréssel meg a szülők vérének szívásával, vagy hasonló trágyaságokkal lesz pénzes, az sok dolgot jelent:

-tud bánni a pénzzel, félretenni azt, vagy jól befektetni, tudja, hol van neki a határ

-a gyerekét (!) majd el tudja tartani biztonságban

-valószínűleg felelősségteljes munkát végez, a pozíciójáig vezető utat pedig maga taposta ki, ebből adódóan vagy tanult, vagy erős, vagy mindkettő. Vonzó.

-nem lenne akadály a szegénysége, ha én akarnék valahova menni és nekem lenne rá pénzem (általában csak olyat akarok), akkor nem pampogna, hogy hátmostne, mostnincsrákeret, válasszuk a fapadosat, menjünk inkább szamárháton...

-ad magára általában, vagy szintén a munkája követeli meg, vagy nem, de van pénze mindenre, ami neki kell (itt hozzáteszem, lehet edzeni vizespalackokkal meg öntött betonnal is, én úgy kezdtem, de van, aki erre húzza a száját, hogy hú, hát nekem nincs pénzem bérletre, ugyanez a 2000 forintos fodrásszal, ami helyett otthon cseszik el a hajukat, meg a kannással, amit a minőségi bor helyett le akarnak nyomni a torkukon... meg a tiéden is. Aki kicsit jómódúbb, az nem adja le ilyen nomád szintre, nem sajnálja a pénzt arra, amire egy átlagos embernek is lenne pénze, csak az általában húzza a száját)

Sosem kérnék én sem egy fillért sem a férjemtől/páromtól, még költőpénzt sem, csak amennyi épp ad hoc összefolyik az anyagiakból. Nem lennék vérmes enyém-tiéd harcokban benne, de nekem ez a közös bankkártya téma és az, hogy ad nekem pénzt, amit magamra költhetek, idegen. Még a szüleim sem csinálták ezt, csak kamaszkoromban. Ellenben ha valaki egy szarrágó, vagy tényleg nem bír semmit megengedni, az baromi hátráltató.

2017. dec. 17. 17:32
 6/26 anonim ***** válasza:
A profok miatt ne aggódj, lehet, hogy nem keresnek sokat, de van eszük és kiállásuk, amivel nem lesz ez hátrány egy nőnél sem. Szemben az itteni bőgőmasinákkal, akik beérték valami szarral, ami még szakmának sem nevezhető, élnek, mint egy krumpli és várják az égi áldást, hogy majd valaki a nagy büdös semmiért, amit az életükben tettek, ragaszkodni fog hozzájuk úgy, hogy ő meg az eddigi életének legalább a felét végigküzdötte. Most nem magamról beszélek, ehhez még én is kicsi vagyok, hanem azokról a nőkről, akik közé szeretnék pár éven belül tartozni.
2017. dec. 17. 17:37
 7/26 anonim ***** válasza:

Gondolom a konkrét pénzen kívül sokféleképpen lehet "profitálni" egy gazdag pasiból.. Nekem már eleve az undorító, hogy "költőpénzt" kap valaki a párjától... Nem vagyunk gyerekek basszus.

Az egyetlen, amiért látom értelmét az a gyerek kérdés. Én örülök, hogy párom azért elég jól keres (bár én is majdnem ugyan annyit), mert így könnyebb lesz majd gyereket vállalni. Nyilván ha az én fizum kiesik x évre, akkor nem hátrány, ha az övéből meg tudunk élni. De szerintem kevés nőnél fontos ez. Inkább amit előttem is írtak, jó kocsival jár, költőpénzt kap, váláskor viszi a pénz felét stb.

De meg lehet itt is nézni a nagy közös kasszázókat. Szerinte ha a párja jobban keres, akkor neki is kijár a luxus élet. Meg nyilván baromi kényelmes beköltözni a párja által megvásárolt házba stb. Lehet, hogy konkrétan a bankszámlájához nem fér hozzá, de azért így is bőven megoldják az élősködést. Meg legalább többnek érzik magukat, hogy húú sikerült pénzes csávót kifogni.

2017. dec. 17. 17:37
 8/26 anonim ***** válasza:
91%

Egyébként sokszor mondtam már.

Aki azt hiszi, hogyha van pénzed, akkor tapadnak rád a nők nagyot téved.

Ezt csak azok gondolják, akiknek már egy nettó 200 ezres fizetés is az álom kategória, és azt hiszik, ha ennyit keresnének ők lennének az élet császárai. Ilyen tipikus GYK-s sírógépek, hogy csak a diplomásoknak, meg a pénzeseknek jut csaj.

Elárulok egy titkot. Műszaki vonalon vagyok, egyetlen kollégám sem keres rosszul, sőt magyar viszonylatban nagyon is jó a $.

És egy csomó embernek nincs párja. Pedig a GYK-s nyafi szerint mindegyikünknek 3 nő jut minden ujjára, mert diplomás, nagyon jól kereső férfiak vagyunk.

(az persze más kérdés, hogy a gyárban robotolva azt hallod a helyi csajoktól, hogy nekik csak pénzes pasi kell, és nem állnak veled szóba, de hidd el, azok a csajok ugyanúgy álmodoznak a pénzes férfiről, mint te a pénzről)

2017. dec. 17. 17:42
 9/26 anonim ***** válasza:
38%
A szagát érzi, amikor elviszem nyaralni, kirándulni, vacsorázni wellnesezni, mellém fekszik és drága a parfümöm. + néha veszek neki ahándékot.
2017. dec. 17. 17:43
 10/26 anonim ***** válasza:
Megjött 47%-os :D
2017. dec. 17. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!